Runda pooler från Folkpool

rund pool

Skönhet i sin renaste form

Välkommen till vår sektion om runda pooler, ett perfekt val för dig som söker en pool med en klassisk och tidlös design. Med vårt utbud av storlekar, kan vi skräddarsy lösningar som passar alla hem och trädgårdar.

Våra runda pooler finns för både ovan mark- och nedgrävningsinstallation. En rund pool ovan mark är ett ekonomiskt alternativ som är enkelt att installera och flytta, om det skulle behövas. En nedgrävd rund pool skapar istället en fantastisk atmosfär och blir en naturlig samlingspunkt i trädgården.

Varje pool från Folkpool är tillverkad för att tåla det tuffa nordiska klimatet. Våra runda pooler ger en harmonisk och mjuk prägel på din trädgård och är designade för att ge dig många år av badglädje.

Vanliga frågor om runda pooler

Hur stor tomt behöver man för att bygga en rund pool?

Storleken på din tomt kan påverka vilken storlek och typ av pool du kan installera. För en rund pool rekommenderar vi att du har en yta som är minst 1,5-2 meter större än poolens diameter för att rymma den nödvändiga utrustningen och för att ge tillräckligt med utrymme för säker användning.

Säljer ni pooltak till rund pool?

Ja, på Folkpool erbjuder vi en rad olika pooltak som passar våra runda pooler. Ett pooltak bidrar till att hålla poolen ren, samtidigt som det hjälper till att bibehålla vattnets temperatur. Läs mer om pooltak.

Vad är fördelarna med att ha en rund pool?

En rund pool erbjuder en tidlös estetik och en unik charm. De är idealiska för sociala sammanhang, eftersom designen främjar samtal och gemenskap. De mjuka formerna kan också vara en säkerhetsfördel, eftersom det inte finns några hörn eller kanter.

Vad kostar en rund pool från Folkpool?

Priset på en rund pool från Folkpool varierar beroende på storlek, materialval och om den ska vara ovan mark eller nedgrävd. Vi erbjuder flera olika alternativ och tillägg för att skapa den perfekta poolen för dina behov. Kontakta din närmaste Folkpool butik för en skräddarsydd offert baserad på dina specifika behov och önskemål.