Folkpool Thermopool Bas Starka och flexibla poolen

STÖRRE BADDJUP OCH FLEXIBLA MÅTT

Thermopool Bas

På samma sätt som Thermopool Dura har du med Thermopool Bas möjlighet att få en pool med ett större baddjup och udda mått. Det är tack vare poolens konstruktion som den kan placeras både nedgrävd i mark och monteras fristående ovan mark.

I poolbyggaren kan du klicka dig vidare bland Thermopool Bas pooler, välja de tillbehör du vill ha och få fram ett pris enligt dina önskemål.

POOL MED STARK KONSTRUKTION

Pool för montering ovan mark eller nedgrävd

Thermopool Bas kan du bygga i nästa vilken storlek som helst.

Folkpool Thermo Bas har en flexibilitet som få pooler på marknaden kan mäta sig med. Du kan bygga den i nästan vilken storlek som helst och placera både i och ovan mark. Det gör att Themopool Bas passar så gott som alla typer av tomter.

Poolen består nämligen av en stomme av polystyrenblock som fylls med betong och armering. Med dessa block, som är tillverkade i Sverige, kan du minska din betongåtgång med hela 10 % jämfört med tidigare modeller.

Är du osäker om du ska välja Thermopool Dura eller Bas, så är skillnaden insidan på termoblocken. Dura har en hårdare insida och därför också ett extra skydd mot skador och avtryck på poolväggarna.

För att ge din pool extra bra passform är blocken i Thermopool Bas speciellt framtagna för pooler.

Blockens utsida har dräneringsspår som medför att du klarar dig utan extra dräneringsmatta. För att underlätta installationen finns spår för de horisontella armeringsjärnen i blocken.

Botten- och väggarmeringen sammanfogas före gjutning vilket gjort att vi kunnat hållfasthetsberäkna stommen. Bräddavlopp, inlopp och LED poolbelysning samt isolerande väggmatta och kraftig bottenmatta ingår.

  • Samma hårdhet genom hela blocket med tryckhållfasthet EPS block: 200 kPa vid 10% deformation enligt SS EN 13163. EPS kvalitet: S200.
  • Kan placeras både i och ovan mark och byggas i nästan vilken storlek som helst.
  • Densitet EPS block: ca 30kg/m3.
  • Mycket stark konstruktion.
  • Välisolerad och hållbar.
  • Bra val till sluttande tomter.
  • Baddjup upp till 1,42 m.
Folkpool pool thermopool

Storleksguide

Bilden visar ett axplock på vanliga storlekar.

Med sin flexibla stomme kan du få poolen i nästan vilken storlek som helst. Thermopool Bas ger dig ett badjup upp till 1,42 m.

Läs mer om Thermopool Bas poolstommar

Axplock av storlekar för thermopool bas

Axplock av storlekar för Thermopool Bas