Familypool 5,05 / 1,20

Inga konstigheter - Bara badglädje!

Folkpool Familypool är en prisvärd pool som är tillverkad helt i trä. Den kommer i delar som enkelt reglas i varandra och går att bygga ihop på en helg. Dess robusta träkonstruktion gör att den går lika bra att placera ovan som under jord och passar alla typer av tomter.

Folkpool Familypool är uppbyggd som en traditionell timmerstuga, där reglarna lätt hakas i varandra och ger en stadig och mycket lättbyggd konstruktion. Poolen kräver ingen gjuten bottenplatta eller återfyllnad, utan byggs ihop på en helg med endast ett minimalt markarbete om du väljer att ha den ovan jord. Den kraftiga stommen är tryckimpregnerad vilket ger lång hållbarhet oavsett om den monteras i eller ovan mark. Det gör att vi utan problem kan lämna 10 års garanti på stommen.

Enkel konstruktion

Trots den enkla konstruktionen erbjuder Familypool äkta bad-glädje och allt du behöver med följer i grund paketet. Här får du en turkos liner med snäppin-list, tålig underlagsplast i polyeten och ett komplett poolsystem med sandfilter, pump och bräddavlopp. Poolen är dessutom lätt att kliva i och ur tack vare den utvändiga trätrappan och den inre stegen. Det har nog aldrig varit enklare att bli med pool.

För alla behov och tomter

Familypool finns i flera olika storlekar och utföranden och har ett baddjup på ungefär 1,05 m. Oavsett vilken storlek du väljer kan vi lova att du får riktigt mycket pool för pengarna, eftersom den kan stå helt eller delvis i mark, lämpar den sig även för den sluttande tomten.

Specifikationer och tillval

Artikelnummer 1550505
Pris 45 800 kr

Produkten innehåller

Artikelnr: 1552505

Virkespaket Familypool 505/ 120

Antal

1

Artikelnr: 1553505

Tillbehörspaket Familypool 505 / 1,20

Antal

1