Poolvärmepump Malmö

Här kan du köpa poolvärmepump i Malmö

Är du på jakt efter ett kostnads- och energieffektivt sätt att värma upp din pool på? Då är en poolvärmepump det bästa alternativet för dig. Om du även vill ha en poolvärmelösning till högsta kvalitet, så hittar du det hos oss på Folkpool – både online och i vår butik i Malmö.

En poolvärmepump är en lätthanterlig värmelösning, specialtillverkad för att passa swimmingpooler. Vi på Folkpool har ett brett sortiment av olika sorters poolvärmepumpar. På vår hemsida kan du se hela vårt sortiment av värmelösningar. Där hittar du garanterat en poolvärmepump som passar storleken på just din pool.

Folkpool är Sveriges främsta poolleverantör, installatör, och återförsäljare av pooltillbehör, med erfarenhet av branschen sedan 1968. Våra poolvärmepumpar kan köpas direkt online eller hos någon av våra återförsäljare, som du hittar både i Malmö och runt om i övriga Sverige. I butik kan du få personliga råd och hjälp av kunniga medarbetare.

Fördelarna med en poolvärmepump från Folkpool:

  • Lättinstallerade poolvärmepumpar av högsta kvalitet.
  • Specifikt tillverkade för swimmingpooler.
  • Vi har ett stort utbud, för pooler i flera olika storlekar.
  • Poolvärme som är lätt att hantera, med modern och tydlig utrustning.
  • Säker och tyst värmelösning, med flödesvakt och scrollkompressor.
  • Effektiv poolvärmelösning, både energi- och kostnadsmässigt.
  • Vi har de exklusiva poolvärmepumparna från PSA – Europas ledande tillverkare av poolvärme.
  • Pumparna kan köpas online, eller hos vår återförsäljare i Malmö.

Marknadens bästa poolvärmepumpar

Vi på Folkpool är stolta representanter av PSA – de ledande tillverkarna av poolvärme och poolvärmepumpar i Europa. Sedan 1992 har de tillverkat högkvalitativa och välutrustade poolvärmepumpar, som du nu även kan hitta hos oss på Folkpool.

Du som vet vilken sorts poolvärmepump du behöver, har tillgång till hela vårt sortiment direkt på vår hemsida. Tack vare den höga kvalitet och standard vi på Folkpool har på våra poolvärmepumpar, kan vi garantera att du blir nöjd med både effektivitet och uppvärmningsresultat.

Personlig service hos vår återförsäljare i Malmö

Om du känner dig osäker på vilken värmelösning som är bäst för just din pool, är du alltid välkommen in till någon av våra butiker. Där kan du rådfråga våra erfarna och kunniga återförsäljare gällande vilken sorts poolvärmepump som är det bästa alternativet för din swimmingpool. Du hittar enkelt adresserna till alla våra butiker på vår hemsida. Vi finns bland annat hos återförsäljare i Malmö.

1 Adressuppgifter
2 Pooltyp
KLART!

För att göra det enklare att beställa vår katalog har vi lagt till ett valfritt personnummerfält, personnumret sparas inte utan används endast för att hämta adress uppgifter från folkbokföringens register.

Vilka kataloger är du intresserad av:
Jag har nu
Kontaktinformation
Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.