Poolvärmepump Stockholm

Köp poolvärmepump i Stockholm

Är du boende i Stockholm och letar efter ett effektivt och sätt att värma din pool? Då har du hittat rätt. Vi på Folkpool säljer kvalitativa och högpresterande poolvärmepumpar, för dig som vill höja vattentemperaturen i din swimmingpool.

En poolvärmepump är nämligen både ett energi- och kostnadseffektivt alternativ för dig som vill värma upp din pool. Vi på Folkpool har ett stort sortiment av poolvärmepumpar, och du hittar garanterat en pump som passar just din pool och dess storlek.

På Folkpool har vi många års erfarenhet av försäljning av pooler och poolvärmare. Hos oss hittar du endast poolvärmepumpar av högsta kvalitet, tillverkade specifikt för swimmingpooler. Du kan se hela vårt utbud av värmepumpar på vår hemsida, eller genom att besöka vår återförsäljare i Stockholm.

Fördelarna med att köpa poolvärmepump av oss på Folkpool:

  • Våra poolvärmepumpar är lätta att installera själv.
  • Tillverkade specifikt för swimmingpooler, i flera olika storlekar.
  • Lätthanterlig poolvärme av högsta kvalitet, utrustade med tydlig display.
  • Tysta och säkra, utrustade med flödesvakt.
  • Både kostnads- och energieffektiva.
  • Vi på Folkpool har äran att få representera PSA – Europas ledande tillverkare av poolvärme och poolvärmepumpar.
  • Kan köpas både online eller i vår butik i Stockholm.

Poolvärmepumpar av högsta kvalitet

Som representant av PSA, Europas ledande tillverkare av poolvärmepumpar, kan vi stolt säga att vi säljer marknadens mest kvalitativa poolvärmepumpar. Med sin moderna och lätthanterliga utrustning, är dessa pumpar det bästa alternativet för både dig och din swimmingpool.

Vi på Folkpool kan därför garantera att våra poolvärmepumpars kvalitet och effektivitet lever upp till dina förväntningar. Vi kan även garantera att du får den hjälp och service som just du behöver, när du besöker någon av våra återförsäljare. Du hittar våra butiker, inklusive våra poolvärmepumpar, över hela landet inklusive Stockholm.

Besök vår butik i Stockholm

Vet du inte vilken typ av poolvärmepump som krävs för att värma upp just din swimmingpool? Då är du alltid välkommen in till någon av våra kunniga återförsäljare, i Stockholm eller i någon annan del av Sverige. Våra återförsäljare har lång erfarenhet av poolbranschen, och med Folkpools stora sortiment av poolvärmepumpar, kan de hjälpa dig hitta den typ av poolvärme som passar just dina behov.

Med oss på Folkpool får du alltid personlig service, råd och expertis, från en erfaren samt väletablerad leverantör av pooler och pooltillbehör. Hos oss hittar du effektiva poollösningar till bästa kvalitet.

Har du ytterligare frågor om våra poolvärmepumpar, kan du alltid besöka någon av våra återförsäljare i Stockholm.

1 Adressuppgifter
2 Pooltyp
KLART!

För att göra det enklare att beställa vår katalog har vi lagt till ett valfritt personnummerfält, personnumret sparas inte utan används endast för att hämta adress uppgifter från folkbokföringens register.

Vilka kataloger är du intresserad av:
Jag har nu
Kontaktinformation
Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.