Soldusch, utomhusdusch soluppvärmd

Soluppvärmd soldusch utomhus

Vi på Folkpool kan stoltsera med att vi har marknadens största sortiment av pooler och spabad. Självklart erbjuder vi även allt därtill; träningsredskap, spel, nackkuddar, soluppvärmda utomhusduschar och mycket mer. Att under sommarmånaderna kunna skölja av sig före och efter ett dopp i poolen tycker vi är en självklarhet – inte minst på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt. I vårt stora sortiment finner du flera olika varianter av utomhusduschar, eller solfångarduschar som de också kallas, som enkelt värms upp av solen. I och med att dessa utomhusduschar är soluppvärmda kan de därför på en poolvänlig dag generera varmvatten. De fungerar som så att en vattentank sitter inuti själva stolpen och värms upp av solens strålar. Vi erbjuder även en del solduschar som har en blandare som gör att du själv kan justera temperaturen på vattnet under tiden du använder duschen.

Vi eftersträvar att ha en soldusch för alla; vill du ha en 20-literstank så finns det, vill du ha upp till 40 liter så kan vi även erbjuda det, söker du efter en tank med rostfritt stål har vi dessutom det. Är du kanske till och med en person som tycker att design är viktigt, även när det kommer till utomhusduschar, så har vi väldigt stilrena och iögonfallande produkter att erbjuda.

Varför välja soluppvärmda utomhusduschar från Folkpool?

  • Lång erfarenhet inom branschen
  • Auktoriserade återförsäljare
  • Stort sortiment
  • Egna produkter
  • Varierat utbud
  • Snabba leveranser
  • Rikstäckande försäljning
  • AAA-rankade flera år i rad

Folkpool – ett tryggt val av solduschar

Folkpool, Sveriges största pool- och spaleverantör, är ett familjeföretag som grundades 1968 i ett garage i Järna. På den tiden tillverkade vi enbart pooler, men i och med att vi växte i rasande fart utökades även vårt sortiment och vi kunde så småningom erbjuda spabad, utomhusduschar och annat tillbehör. I dag är vårt sortiment komplett för dina önskemål – vare sig du söker efter något tillbehör till din pool eller ditt spabad. Vi har varit med i branschen länge och just därför är många av våra produkter, däribland våra soluppvärmda utomhusduschar, att rekommendera. Vad du än söker ser vi till att det alltid finns på lagret, eftersom vi vill kunna erbjuda snabb leverans. Vi arbetar dessutom långsiktigt och erbjuder därför support även efter ditt köp – efter att vi har hjälpt till att välja ut den rätta solduschen till dig och sedan hjälpt till att installera den.

Nyckelord:
Utomhusdusch soluppvärmd | Soldusch

Beställ vår katalog

1 Adressuppgifter
2 Pooltyp
KLART!

För att göra det enklare att beställa vår katalog har vi lagt till ett valfritt personnummerfält, personnumret sparas inte utan används endast för att hämta adress uppgifter från folkbokföringens register.

Vilka kataloger är du intresserad av:
Jag har nu
Kontaktinformation
Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.