Egenskaper Bay® Spabad Dimension One

Bay®

Dimension One - Bay® spabadsmodeller erbjuder dig med många avkopplande och smarta funktioner.
Läs mer och se videos om de olika egenskaperna nedan.

Statuslampa - på utsidan av sidopanelen

En statuslampa är integrerad på utsidan av sidopanelen. Den upplysta LED lampan meddelar statusen på ditt spabad. Ett stadigt blått ljus betyder att allt är okej. Ett blinkande blått ljus påminner dig om att utföra ett rutinunderhåll, tex att årligen byta UV-lampan. Ett rött ljus indikerar att ditt bad behöver uppmärksamhet och service.

Flex Therapy Pillow™

Stel nacke och axlar? Flex Therapy Pillow™ är ett patenterat nackstöd som kan justeras i höjdled, där inbyggda, ställbara Mini-Jets ger härlig nack- och skuldermassage. Ställ in den behagliga kudden efter din längd, luta dig tillbaka och njut.

En personlig massör

Taktil Terapi består av olika stora terapeutiska "bulor" som har grupperats ihop vid viktiga akupressurpunkter, vilket ger dig en massage som lugnar, löser spänningar och ökar blodcirkulationen

Munstycken Jets - Form och funktion

Patenterad form och funktion. Med en enkel vridrörelse justerar du styrkan på strålen. Du kan även byta plats på munstyckena i samma storlek för att få en unik och personlig massage.

Liquid FX ™ - Belysta fontäner

Liquid FX ™ är ljus- och vatteneffekter som höjer stämningen. Med sina exklusiva, LED-lampor får hela badet ett behagligt sken i vackra och lugnande färgtoner. Om natten blir effekten en extra stor stämningshöjare. Separat fontänpump för extra effekt.

SmartHUB™ - Glaskontrollpanel (touch)

Glaskontrollpanel med touch teknologi. En ikonbaserad pekskärm som hanterar badets alla huvudfunktioner. Tryck eller svep för att justera temperatur, pumpar, ljus och filterprogrammering. Den är enkel att använda även med blöta fingrar. Kompatibel med D1® SpaIQ ™

Echo - Undervattenströmbrytare

En undervattensströmbrytare för bästa bekvämlighet. En tryckknapp för att aktivera jets och vattenfall. Ger möjligheten att styra funktioner medan händer och armar är kvar under det varma vattnet.

Beställ katalog

Beställ katalog direkt till din brevlåda

Design och funktion i en klass för sig

Skäm bort dig med Dimension One Spas® finaste spabad med en unik form och des...

Din närmaste butik

Välkommen till Sveriges största pool- och spabutikskedja, våra folkpoolbutike...