Historien om Dimension One

STÖRRE UPPLEVELSER UTAN KOMPROMISSER

Över 40-års erfarenhet

Historien om Dimension One Spas, även kallat D1 Spas, börjar i La Mesa Kalifornien 1977.

Det är samma år som Stjärnornas krig har premiär i London, Elvis Presley gör sin sista konsert, windsurfing slår igenom och Jimmy Carter är president i USA.

La mesa Kalifornien 1977.

Då slås portarna upp till den första butiken och Dimension One Spas börjar sin resa till dagens position som en av världens ledande tillverkare av spabad, med säte i Carlsbad, Kalifornien.

Företaget har med flera unika patent i branschen utvecklat spabadet till en större upplevelse, en upplevelse utan kompromisser. Redan 1981 tillverkades det första fullt isolerade spabadet, 1983 lanserades UltraLounge® som satte standarden för hur ett skönt liggsäte skulle utformas och 1988 var Dimension One Spas först med ett system för ozonrening i spabad.

Dessa innovationer har sedan följts av många fler, som till exempel den patenterade läckert svängda designen och världens första system med vandrande massage ”Dynamic Massage Sequenser”.

Dimension One Spas har som enda företag i branschen fått Silver Medal Shingo Prize, ett prestigefyllt pris för tillverkande företag i världsklass. Idag är Dimension One Spas ett premiummärke för dig som vill ha ett spabad utöver det vanliga. Trots den avancerade tekniken – eller kanske just tack vare den – är Dimension One Spas mycket lättanvända.

Från den användarvänliga kontrollpanelen styr du enkelt alla funktioner samtidigt som den stora upplysta färgdisplayen visar tydliga menyer på svenska.

När du köper ett Dimension One Spa är det för att njuta, inte för att få mer arbete. Därför är alla modeller utrustade med helautomatiskt vattenbehandlingssystem och frostvakt som startar pumparna automatiskt vid frysrisk. Filtercykler med mera är förinställt, men kan lätt programmeras om.