folkpool logotype
Reflection® spabad

DIMENSION ONE SPABAD

Reflection® - livshöjande upplevelser

Kampanj

Nautilus™

232 cm x 232 cm x 90 cm. Rymmer 7 st personer.

Kampanjpris 159 990 krPris från 196 900 kr

Triad 36

168 cm x 213 cm x 91 cm. Rymmer 3 st personer.

Pris från 155 990 kr

Chairman II™

232 cm x 232 cm x 90 cm. Rymmer 6 st personer.

Pris från 221 550 kr

För dig som ställer extra höga krav - Kombinera vetenskap med avancerad ingenjörskonst.

Då får du Dimension One Spas® Reflection® serie med avancerad teknik i smakfull design förkroppsligad i åtta unika spabad för livshöjande upplevelser.

Med Dimension One Spas® Reflection® serien får du med avancerad teknik i smakfull design förkroppsligad i åtta unika spabad för livshöjande upplevelser. I denna spabadsserie står funktionerna i centrum.

Flera av dem har Reflection® gemensamt med Bay®-serien som t ex LFX-belysning och fontän, Flex Therapy Pillow™-massage för nacke och skuldror samt Typhoon Jet för fötterna. Klicka på respektive spabadsmodell ovan för detaljerad information och filmer kring Dimension Ones unika patenterade funktioner.

  • Ljus- och vatteneffekter Liquid FX ™
  • Integrerad statuslampa
  • Terapeutiska "bulor" Taktil Terapi
  • Flex Therapy Pillow™ patenterat nackstöd
  • Glaskontrollpanel med touch teknologi
  • Ultra Pure™ PLUS vattenbehandlingssystem
  • Justerbara munstycken/jets.
  • SmartTub™ appstyrning

Placera spabadet direkt i din trädgård

Nya funktionen hittar du genom att klicka på det Dimension One Reflection spabadsmodell som du vill placera ut i din trädgård.

Gå ut i trädgården och testa runt var spabadet passar bäst.

AR placera Breeze spabad i trädgården

»Ta en skärmdump om du vill spara bilden.

AR Chairman spabad i din trädgård

Ultra Pure™ Plus

Genom att kombinera UV-ljus och ozon och fördubbla mängden filtrering även när ditt spa används, kan du luta dig tillbaka, koppla av och njuta av ditt spa.

Flex Therapy Pillow™

Stel nacke och axlar? Flex Therapy Pillow™ är ett patenterat nackstöd som kan justeras i höjdled, där inbyggda, ställbara Mini-Jets ger härlig nack- och skuldermassage.

En personlig massör

Med Dynamic Massge Sequenser™, som är placerad i liggsätet på utvalda modeller, väljer du mellan sex massageprogram i tre hastigheter. De pulserande massagestrålarna vardrar upp och ner över kroppen för maximal effekt.

Liquid FX™ Belysta fontäner

Liquid FX ™ är ljus- och vatteneffekter som höjer stämningen. Med sina exklusiva, LED-lampor får hela badet ett behagligt sken i vackra och lugnande färgtoner.

Taktil Terapi

Består av olika stora terapeutiska "bulor" som har grupperats ihop vid viktiga akupressurpunkter, vilket ger dig en massage som lugnar, löser spänningar och ökar blodcirkulationen.

Taktil terapi D1 spbad

SmartTub™

SmartTub™ appstyrning för att kontrollera ditt bad från mobilen/Apple watch. Ansluts mot 3G (ej Wifi) vilket ger bättre tillförlitlig uppkoppling.
Läs mer här.

Smart tub spabad

SmartHUB™ Glaskontrollpanel

Glaskontrollpanel med touch teknologi. En ikonbaserad pekskärm som hanterar badets alla huvudfunktioner. Tryck eller svep för att justera temperatur, pumpar, ljus och filterprogrammering.

Echo Undervattenströmbrytare

En undervattensströmbrytare för bästa bekvämlighet. En tryckknapp för att aktivera jets och vattenfall. Ger möjligheten att styra funktioner medan händer och armar är kvar under det varma vattnet.

Munstycken Jets

Patenterad form och funktion. Med en enkel vridrörelse justerar du styrkan på strålen.

Du kan även byta plats på munstyckena i samma storlek för att få en unik och personlig massage.