Egenskaper Reflection® Spabad Dimension One

Reflection®

Många av egenskaperna har Reflection® gemensamt med Bay®-serien som t ex LFX-belysning och fontän, Flex Therapy Pillow™-massage för nacke och skuldror samt Typhoon Jet för fötterna. Läs mer och se videos om egenskaperna nedan.

Statuslampa - på utsidan av sidopanelen

En statuslampa är integrerad på utsidan av sidopanelen. Den upplysta LED lampan meddelar statusen på ditt spabad. Ett stadigt blått ljus betyder att allt är okej. Ett blinkande blått ljus påminner dig om att utföra ett rutinunderhåll, tex att årligen byta UV-lampan. Ett rött ljus indikerar att ditt bad behöver uppmärksamhet och service.

Flex Therapy Pillow™

Stel nacke och axlar? Flex Therapy Pillow™ är ett patenterat nackstöd som kan justeras i höjdled, där inbyggda, ställbara Mini-Jets ger härlig nack- och skuldermassage. Ställ in den behagliga kudden efter din längd, luta dig tillbaka och njut.

En personlig massör

Taktil Terapi består av olika stora terapeutiska "bulor" som har grupperats ihop vid viktiga akupressurpunkter, vilket ger dig en massage som lugnar, löser spänningar och ökar blodcirkulationen

Munstycken Jets - Form och funktion

Patenterad form och funktion. Med en enkel vridrörelse justerar du styrkan på strålen. Du kan även byta plats på munstyckena i samma storlek för att få en unik och personlig massage.

Liquid FX ™ - Belysta fontäner

Liquid FX ™ är ljus- och vatteneffekter som höjer stämningen. Med sina exklusiva, LED-lampor får hela badet ett behagligt sken i vackra och lugnande färgtoner. Om natten blir effekten en extra stor stämningshöjare. Separat fontänpump för extra effekt.

SmartHUB™ - Glaskontrollpanel (touch)

Glaskontrollpanel med touch teknologi. En ikonbaserad pekskärm som hanterar badets alla huvudfunktioner. Tryck eller svep för att justera temperatur, pumpar, ljus och filterprogrammering. Den är enkel att använda även med blöta fingrar. Kompatibel med D1® SpaIQ ™

Echo - Undervattenströmbrytare

En undervattensströmbrytare för bästa bekvämlighet. En tryckknapp för att aktivera jets och vattenfall. Ger möjligheten att styra funktioner medan händer och armar är kvar under det varma vattnet.

Ultra Pure™ Plus

Genom att kombinera UV-ljus och ozon och fördubbla mängden filtrering även när ditt spa används, kan du luta dig tillbaka, koppla av och njuta av ditt spa.