Sarena Bay

Sarena Bay är ett mycket exklusivt Spabad med funktioner utöver det vanliga. Det rymmer upp till 7 personer. Sarena Bay ger njutfull massage för hela kroppen. Spabadet har exempelvis undervattenskontroller för justering av belysning och Jet massage, vilket är patenterade funktioner.
Två liggsäten med vandrande massage. Stort omslutande Upper Body Massage Seat. Pivot Seat. Sport Zone Seat för träningsredskap (tillval).

Skal

UltraLife™ Alpine
Moonstone
Smoked Marble
Gray Marble

Panel

Terracina Driftwood Gray
Terracina Vintage
Terracina Summer Pine
Midnight Maple

Specifikationer och tillval

Artikelnummer 807002
Bredd 234 cm
Längd 305 cm
Höjd 102 cm
Volym 1893 liter
Nettovikt 560 kg
Bruttovikt 2453 kg
Antal pers 7 st
Munstycken 84 st i 7 olika varianter
Jetpumpar 3 st kraftiga 2 hk pumpar
System Ultrapure Plus™ komplett vattenbehandlingssystem, ozonrening med UV-ljus, tyst cirk pump. 3,4-5,5kW värmare
Elanslutning Elanslutning
Fabriksmonterade tillval Utvändig LFX Belysning
Övrigt Termolock 10 cm tjockt, 3 delat ingår
Tillval Bluetooth Stereo som tillval
Pris 262 500 kr

Dimension One Spas - Bay Serien

Vårt premiumärke och av många ansett som det bästa märket på marknaden.

Dimension One Spas har tillverkat Spa i över 30 år och leder utvecklingen när det gäller ergonomi och funktioner. Med flest patent i branschen hittar du bättre lösningar för rening och massage. Detta är märket för er som vill ha det mest påkostade Spbadet utan kompromisser, ett spabad utöver det vanliga.

Flex Therapy Pillow™

Stel nacke och axlar? 

Flex Therapy Pillow™ är ett patenterat nackstöd som kan justeras i höjdled, där inbyggda, ställbara Mini-Jets ger härlig nack- och skuldermassage. Ställ in den behagliga kudden efter din längd, luta dig tillbaka och njut.

Tar upplevelsen till nya höjder

LFX-Fontäner

Välj mellan tre olika fontänmunstycken som enkelt kan bytas ut för olika effekter.

En personlig massör som lyder minsta fingervisning

Dynamic Massage Sequenser™ 

Med Dynamic Massage Sequenser™, som är placerad i liggsätet på utvalda modeller, väljer du mellan sex massageprogram i tre hastigheter. De pulserande massagestrålarna vandrar upp och ner över kroppen för maximal effekt. Faktum är att det är omöjligt att i ord beskriva hur skönt det är – för att uppleva Dynamic Massage Sequenser™ måste du nästan komma in och provbada! 

Höjer stämningen

LED-Belysning

Med sina exklusiva, små LED-lampor får hela badet ett behagligt sken i olika färger för att ge en upplevelse utöver det vanliga i ett spabad. Om natten blir effekten en extra stor stämningshöjare.

Beställ våra spabadskataloger

Beställ Sveriges första tillbehörskatalog för spabad. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, som kan vara till nytta och nöje, för dig som har spabad. Nytt för i år är även våra spabadsbroschyrer, sorterade efter varumärke, för att du enklare ska hitta just den modell som du är ute efter. 

Beställ spabadskataloger