Jacuzzi J-470

Ett stort, generöst spabad med allt som kännetecknar Jacuzzis påkostade 400-serie. Plats för 6-7 personer. Den sköna designen med upphöjd gavel med dubbla justerbara vattenfall och inbyggt ljusspel ger utseende och upplevelse utöver det vanliga. Jacuzzis mest utvecklade rening med 5-stegs filtersystem och CLEARRAY® UV-C rening gör badet enklare att sköta.

Specifikationer och tillval

Artikelnummer 810401
Bredd 231 cm
Längd 231 cm
Höjd 99,11 cm
Volym 1703 liter
Nettovikt 431 kg
Bruttovikt 2549 kg
Antal pers 7 st
Munstycken 43 st
Jetpumpar 2 st 2hk
System Automatisk rening med ProClarity™ filter med separat cirk.pump samt CLEARRAY® 2,7 kW värmare. Digital kontrollpanel.
Elanslutning Elanslutning
Belysning LED belysning
Övrigt Justerbart vattenfall, Termolock ingår: Låsbart 10 cm tjockt, sluttande
Höjd 99-112 cm
Pris 219 400 kr

Vilken färg vill du ha på ditt spabad?

I vår skal- och panelkonfigurator kan du testa olika färgkombinationer och se vilken som passar dig bäst. OBS! Visningsmodellen är ett spabad ur aktuell serie.

Skal:

Panel:

Jacuzzi®

Originalet, nu hos Folkpool.

Familjen Jacuzzi la grunden till vad spabad är idag när de 1968 lanserade det första  fristående, helt integrerade bubbelbadet. Sedan dess har utvecklingen bara fortsatt. Med ledord som njutning, design, hälsa och funktion levererar Jacuzzi® en överlägsen badupplevelse än idag.

Presentation av J-470

Design i världsklass och enastående prestanda. Teknisk genomgång av badet, engelsk version.

Prisbelönt design

ADEX Awards är en av de största och mest prestigefyllda utmärkelserna för produkt- och projektutformning i Nordamerika. Den delas ut av Design Journal, en internationell facktidskrift för inredningsarkitekter och varje bidrag bedöms av en anonym panel av proffs som representerar ett tvärsnitt av designbranschen. Jacuzzi har blivit tilldelade flera ADEX utmärkelser genom åren. Bland annat för modellen J-470 samt CLEARRAY® vattenbehandlingsystem.

PowerPro massagemunstycken

Jacuzzi uppfann och utvecklade massagebad till vad det är idag. Nya PowerPro®-serien är de mest utvecklade massagemunstyckena från Jacuzzi. En fördel är den patenterade funktionen som blandar in luft runt om hela jetstrålen och ger en optimal mix med lika delar luft och vatten för bästa massageeffekt. PowerPro® massagemunstycken finns i flera varianter med olika egenskaper för varierad effekt och upplevelse.

Automatisk rening med CLEARRAY®

Jacuzzis automatiska vattenrening sker i flera steg med både finfiltrering och desinficering. CLEARRAY® desinficerar vattnet med hjälp av UV C strålning, På ett effektivt och säkert sätt neutraliseras vattnet så att mindre desinfektionsmedel behövs och vattnet blir lättare att hålla rent. CLEARRAY® ingår som standard i samtliga spabad från Jacuzzi. Resultatet är rent vatten som du kan känna dig trygg med.

Beställ våra spabadskataloger

Beställ Sveriges första tillbehörskatalog för spabad. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, som kan vara till nytta och nöje, för dig som har spabad. Nytt för i år är även våra spabadsbroschyrer, sorterade efter varumärke, för att du enklare ska hitta just den modell som du är ute efter. 

Beställ spabadskataloger