Northstar Delite

NorthStar Delite är en modell med plats för 4-5 personer. Badet har inbyggd automatisk rening och ozonator för bra vattenkvalitet och enkel underhållning, 12 rostfria jetmunstycken samt luftkontroll för justering av hårdheten på massagen. En inbyggd LED-lampa gör att du själv enkelt kan välja färg på belysningen. Badet är välisolerat och byggt för vårt nordiska klimat. Ett komplett bad som både är pris- och energieffektivt.

Specifikationer och tillval

Artikelnummer 829905
Höjd 78 cm
Diameter 200 cm
Nettovikt 225 kg
Bruttovikt 1071 kg
Antal pers 5 st
Munstycken 12 st
Jetpumpar 2 hk, 2 hastigheter
Övrigt Digital kontroll, automatiskt reningssystem, 2 kW värmare
Elanslutning Elanslutning
Belysning LED belysning
Kampanjpris från 42 990 kr
Pris 53 800 kr

Vilken färg vill du ha på ditt spabad?

I vår skal- och panelkonfigurator kan du testa olika färgkombinationer och se vilken som passar dig bäst. OBS! Visningsmodellen är ett spabad ur aktuell serie.

Skal:

Panel:

Nordic Hot Tubs - NorthStar serien

Välisolerade bad och med automatisk rening. Genom en något enklare utformning har man möjliggjort ett mycket konkurrenskraftigt pris. NorthStar tillverkas med samma material och kvalité och i samma fabrik som systermärket Nordic Hot Tubs.

Årets lysande stjärna

NorthStar är årets stora nyhet i vårt sortiment. Målsättningen har varit att kunna erbjuda välbyggda spabad till extra bra pris. Genom att skala bort extra finesser har  man möjliggjort mycket konkurrenskraftigt pris. Allt som behövs finns i badet.

Inbyggd automatisk rening, ozonator, rostfria jetmunstycken, luftkontroll för att justera hårdheten på massagen. NorthStar tillverkas med samma material och kvalité som systermärket Nordic Hot Tubs.

Baden är mycket välisolerade och byggd helt identiskt med Nordics modeller vilket gör att vi kan hänvisa till samma låga energiförbrukning som Nordics motsvarande modeller fått vid tester på SP. 

Stämningsfull

NorthStar har LED-belysning som standard.
Du väljer själv önskad färg med en knapptryckning på kontrollpanelen.

Följ oss på Instagram @folkpool 

På instagram delar vi med oss utav våra bästa inspirationsbilder och nyheter. Följ oss och tagga dina egna bilder med #folkpool

Du hittar vår instagram här

Vill du dela upp betalningen?

Vår samarbetspartner Santander hjälper dig till ett tryggt lån. 

  • Individuell ränta just nu 3,95−12,95 %
  • 0 kronor i avgift när du ansöker på webben 
  • 0 kronor i avgift när du betalar via autogiro
  • Ny kund-garanti 

Läs mer om badlånet hos Santander

Folkpools blogg

Besök gärna vår blogg! Här bjuder vi på inspirerande reportage, härliga bilder och unika tips för dig som är intresserad av pool eller spabad. Vår blogg hittar du här

 

Beställ våra spabadskataloger

Beställ Sveriges första tillbehörskatalog för spabad. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, som kan vara till nytta och nöje, för dig som har spabad. Nytt för i år är även våra spabadsbroschyrer, sorterade efter varumärke, för att du enklare ska hitta just den modell som du är ute efter. 

Beställ spabadskataloger