Retreat

Retreat är en liten juvel. Med kompakta mått och god komfort är den perfekt för paret eller familjen. Med två extra sköna Kaptensäten får du suverän komfort och massage inklusive fotmassage. På motsatta sidan finns ett öppet säte med plats för två vuxna eller tre barn. Retreat är byggd med den gedigna kvalité som kännetecknar produkter från Nordic Hot Tubs.

Specifikationer och tillval

Artikelnummer 832010
Bredd 178 cm
Längd 203 cm
Höjd 86 cm
Volym 1059 liter
Nettovikt 179 kg
Bruttovikt 1138 kg
Antal pers 5 st
Munstycken 28 st
Jetpumpar 1 st 2 hk pump med 2 hastigheter
System Digital kontroll, automatiskt reningssystem, 2kW värmare
Elanslutning Elanslutning
Fabriksmonterade tillval Northern Light LED extra belysning
Belysning LED lampa
Övrigt Låsbart, 10 cm tjockt termolock (sluttande) ingår.
Pris 70 000 kr

Vilken färg vill du ha på ditt spabad?

I vår skal- och panelkonfigurator kan du testa olika färgkombinationer och se vilken som passar dig bäst. OBS! Visningsmodellen är ett spabad ur aktuell serie.

Skal:

Panel:

Nordic Hot Tubs - Nordic serien

Våra storsäljare, titta närmare så förstår du varför.

De är välbyggda, robusta Spabad som är enkla att sköta och mycket driftsäkra. Välisolerade för bra driftekonomi. Reningsverk med automatiskt program och frostvakt är standard. Inbyggd CD-ozon ingår alltid.

Isolerande, tåliga och underhållsfria material

Spabaden från Nordic Hot Tubs är isolerade med polyuretanskum runt skalet och en 7,5 cm tjock isoleringsmatta innanför kabinetten. Ett kraftigt och låsbart termolock ingår alltid när du köper ett spabad från Folkpool. Termolocket och isolering ger tillsammans en låg elförbrukning, till exempel om du använder spabad 2 gånger i veckan drar modellen Impulse DP cirka 2210 kWh per år, vid konstant temperatur på +38°C och en medeltemperatur ute på +7°C.

Robust konstruktion

Rostfria jets i greppvänlig design, inbyggd undervattensbelysning, reningsverk med automatiska program och ozonrening ingår till samtliga spabad från Nordic. Dessutom är alla modeller utrustade med en frostvakt som startar pumparna vid frysrisk. Alla funktioner styrs av en lättanvänd digital kontroll med display som även visar temperaturen.

Skalmaterialet PermaShell ger en varmare och mjukare känsla än de flesta skal på marknaden.
Det är även så extremt hållbart att vi kan ge dig 10 års garanti på skalet!

Populärt val

Med över 4 000 ägare är Nordic Hot Tubs våra i särklass mest sålda spabad och det är lätt att förstå varför. Här får du ett rejält spabad och en härlig badupplevelse till ett förvånansvärt lågt pris. Som namnet antyder är Nordic Hot Tubs byggda för att passa det nordiska klimatet.

Följ oss på Instagram @folkpool 

På instagram delar vi med oss utav våra bästa inspirationsbilder och nyheter. Följ oss och tagga dina egna bilder med #folkpool

Du hittar vår instagram här

Folkpools blogg

Besök gärna vår blogg! Här bjuder vi på inspirerande reportage, härliga bilder och unika tips för dig som är intresserad av pool eller spabad. Vår blogg hittar du här

 

Beställ våra spabadskataloger

Beställ Sveriges första tillbehörskatalog för spabad. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, som kan vara till nytta och nöje, för dig som har spabad. Nytt för i år är även våra spabadsbroschyrer, sorterade efter varumärke, för att du enklare ska hitta just den modell som du är ute efter. 

Beställ spabadskataloger