swimspa

Swimspa

Med Aquatic Fitness System (Swimspa) väljer du själv om du vill träna eller ta det lugnt. Simma mot jetstrålar, träna roddmaskin, kör vattenaerobics och avsluta med en härligt avslappnande massage. Swimspa tillverkas av Dimension One Spas, vilket borgar för högsta kvalitet.

 


 

Träning och avslappning i samma bad

Ett swimspa erbjuder det bästa av två världar. Du kan koppla av och njuta som i ett stort härligt spabad med rejält ben­utrymme. Du får samtidigt poolens fördelar på en begränsad yta. Här kan du simträna effektivt mot ställbara Turbo-Jets. Flera kraftiga Jetpumpar ger en stark forsande vattenström att simma emot. Dessutom erbjuder swimspa många olika träningsredskap. Med varje swimspa medföljer ett paket med specialframtagna träningsredskap som monteras i rostfria fästen i badet. Det finns ett stort sortiment med produkter för olika typer av övningar. Att träna i vatten är effektivt, samtidigt som det är skonsamt mot leder och knän.

 

Fullt isolerande

Dimension One Spas swimspa är byggda i en mycket kraftig konstruktion. De levere­ras som kompletta enheter och kan enkelt placeras på en gjuten platta. Du kan välja att ha det fristående eller helt eller delvis nedsänkt i trädäck. Ett kraftigt termolock ingår och baden är fullt iso­lerade för att användas året runt. Maskinutrustningen är inbyggd från början, inklusive filtrering och inbyggd ozonrening med automatiska program som förenklar skötseln. LED-belysning är standard och en kontrollpanel är placerad på kanten. AquaFit 19 DT, Dual Temp har separat spadel och simträningsdel med olika temperaturzoner.

Högsta kvalitet

En kakelbård löper runt kanten för dekorativt och exklusivt intryck. Materialet i skalet heter DuraTex, en mycket tålig termoplast som vakumformats i ett stycke. Aquatic Fitness System tillverkas av Dimension One Spas, vilket borgar för högsta kvalitet.