AquaSport 13 XP Swimspa

AquaSport är den optimala träningsanläggningen och förenar både nytta och nöje.
Du simtränar effektivt mot en kraftig forsande motström från flera ställbara jetmunstycken.
Dessutom ingår ett HydroSport tränings kit med träningsredskap. Att träna i varmt vatten är både behagligt och ger effektiv träning som samtidigt är skonsam mot knän och leder. AquaSport fungerar givetvis utmärkt att bara koppla av i också.

Alla våra SwimSpa är byggda i en mycket kraftig konstruktion. De levereras som kompletta enheter och kan enkelt ställas på plats, antingen fristående eller helt eller delvis nedsänkta i trädäck eller liknande. Poolbelysning är standard och en kontrollpanel är placerad på kanten. Våra swimspa är är fullt isolerade för att användas ute året runt med bästa möjliga driftsekonomi. Kraftigt termolock ingår. Inbyggt reningsverk med automatisk filtrering och ozonrening ger enkel skötsel.
AquaSport XL har en extra jet pump för ett ge starkaste motström.

Specifikationer och tillval

Artikelnummer 816410
Bredd 234 cm
Längd 397 cm
Höjd 132 cm
Volym 5100 liter
Nettovikt 1090 kg
Bruttovikt 2600 kg
Jetpumpar 3 st kraftiga 2 hk pumpar
Jetmunstycken 6 Turbo jets att simma mot
Elanslutningar 230 V 16 A / 3x16A
Pris 326 700 kr

Vilken färg vill du ha på ditt spabad?

I vår skal- och panelkonfigurator kan du testa olika färgkombinationer och se vilken som passar dig bäst. OBS! Visningsmodellen är ett spabad ur aktuell serie.

Skal:

Panel:

Beställ våra spabadskataloger

Beställ Sveriges första tillbehörskatalog för spabad. Vi har samlat allt på ett och samma ställe, som kan vara till nytta och nöje, för dig som har spabad. Nytt för i år är även våra spabadsbroschyrer, sorterade efter varumärke, för att du enklare ska hitta just den modell som du är ute efter. 

Beställ spabadskataloger