Jacuzzi® Familjen Jacuzzi la grunden till vad spabad är idag när de 1968 lanserade det första fristående, helt integrerade bubbelbadet. Sedan dess har utvecklingen bara fortsatt. Med ledord som njutning, design, hälsa och funktion levererar Jacuzzi® en överlägsen badupplevelse än idag.

Utomhusjacuzzi

Året är 1900. Ett nytt sekel har precis tagit sina första vacklande steg. Lyckligt ovetande om de två världskrig som ruvar i horisonten. Vid Ellis Island, New York stiger sju italienska bröder i land...

Våra Jacuzzi modeller

Jacuzzi J-235™

214 cm x 214 cm x 92 cm. Rymmer 6 st personer.

Pris från 116 700 kr

Jacuzzi J-245™

214 cm x 214 cm x 92 cm. Rymmer 7 st personer.

Pris från 116 700 kr

Jacuzzi J-275™

229 cm x 229 cm x 92 cm. Rymmer 6 st personer.

Pris från 141 000 kr

Jacuzzi J-355™

231 cm x 214 cm x 96,5 cm. Rymmer 6 st personer.

Pris från 208 300 kr

Jacuzzi J-365™

231 cm x 214 cm x 97 cm. Rymmer 7 st personer.

Pris från 204 200 kr

Jacuzzi J-495™

289 cm x 229 cm x 95 cm. Rymmer 9 st personer.

Pris från 306 300 kr

Jacuzzi J-375 ™

231 cm x 231 cm x 96,5 cm. Rymmer 6 st personer.

Pris från 245 000 kr

Jacuzzi J-485™

231 cm x 231 cm x 95 cm. Rymmer 7 st personer.

Pris från 269 500 kr

Planera spabad hemma

Enkelt och underbart att bli med spabad. Tänk dig ett eget spabad hemma, som alltid är tillgängligt för avkopplande bad när du själv har tid och lust. Det är faktiskt enklare än du tror och skönare än du anar. Ett spabad från Folkpool är lätt att installera, lätt att använda och lätt att bli förälskad i.

Utomhusjacuzzi

Hos oss på Folkpool får du hjälp genom hela processen, från rådgivning och köp, till leverans och installation. På vår hemsida kan du se hela vårt breda utbud från Jacuzzi. Du är alltid välkommen in till någon av våra återförsäljare för att, genom råd och utprovning, välja den Jacuzzi som passar just dina behov.

Köp och installera din Jacuzzi med hjälp av Folkpool:

  • Vi har ett komplett sortiment av spabad, samt tillbehör.
  • Vi är landets största leverantör av pool och spabad.
  • Vi har erfarenhet som leverantör och installatör sedan 1968.
  • Vi hjälper dig både med att välja och att installera din Jacuzzi.
  • Alltid personlig service från våra kunniga medarbetare i Stockholm.
  • Ozonrening och låsbart termolock ingår.
  • Du får ett års gratis allriskförsäkring.

Skaffa ditt egna spabad

En bubblande och värmande Jacuzzi är alltid ett vinnande koncept för att lyxa till vardagen lite extra. Med en Jacuzzi kan du ensam njuta av avslappnande bad, samtidigt som den även kan användas av större sällskap för lite festligare tillställningar. Oavsett hur du vill använda ditt bad, så har vi på Folkpool allt för dig.

Tack vare vårt stora sortiment av spabad, i flera olika modeller samt mått, kan du garanterat hitta en Jacuzzi som passar dina önskemål. I vår butik i Stockholm kan du även få rådgivning och expertis, till exempel gällande storlek och underhållning. Självklart hjälper vi dig även med installationen.

När du köper Jacuzzi av oss på Folkpool, ingår alltid ozonrening och ett låsbart termolock. Du får även ett års gratis allriskförsäkring, samt fem års självriskreducering. Läs mer och våra garantier och försäkringar på vår hemsida, eller besök någon av våra återförsäljare.

Vi hjälper dig välja och installera Jacuzzi

Om du även är intresserad av andra typer av spabad, och inte bara Jacuzzi, så kan vi på Folkpool erbjuda 40 olika typer av bad för avslappnande spaupplevelser direkt i ditt eget hem. En Jacuzzi är däremot en enkel lösning som passar de flesta hem med någon typ av trädgård eller altan.

På vår hemsida hittar du hela vårt utbud av pooler, spabad och tillbehör. Har du ytterligare frågor när det gäller våra Jacuzzi’s, installation, eller garantier, kan du alltid kontakta eller besöka någon av våra återförsäljare.

Beställ katalog

Beställ, bläddra i eller ladda ner vår poolkatalog, spabadskatalog och tillbe...

Åtgärder i butik

På Folkpool har vi öppet i våra butiker men med anledning av Covid-19 kan lok...

Servicetjänster

Här hittar du våra servicetjänster som vi erbjuder via våra butiker . Läs m...