Utomhuspool Helsingborg

Vi levererar och installerar utomhuspool i Helsingborg

Funderar du på att skaffa en snygg och kvalitativ pool i Helsingborg? Hela processen att skaffa utomhuspool, från idé till färdig pool, kan däremot kännas lång och komplicerad. För att få hjälp med allt från inspiration till installation, ska du därför köpa din pool av oss på Folkpool.

Folkpool är Sveriges största leverantör gällande pooler samt olika typer av spabad. Vi har ett stort sortiment utomhuspooler, inklusive kompletta paket med allt du behöver för att kunna installera och använda din nya pool. På vår hemsida kan du inspireras och välja mellan fem kvalitativa och populära poolmodeller, sex olika stommar, samt flera olika storlekar. Där ser du även var du hittar vår återförsäljare i Helsingborg.

Köp din utomhuspool av oss på Folkpool:

  • Vi har ett komplett sortiment av pooler med tillhörande utrustning.
  • Landets främsta leverantör gällande pool och spabad.
  • Våra olika modeller finns alltid i flera olika storlekar.
  • Välj mellan sex olika sorters poolstommar.
  • Branscherfarenhet sedan 1968.
  • Vi hjälper dig genom hela processen – från rådgivning till färdig installation.
  • Professionell återförsäljare finns nära dig i Helsingborg.
  • Utomhusbad av högsta kvalitet, med oavbruten AAA-ranking.
  • Komplett lager för snabb leverans.
  • Du får ett års allriskförsäkring samt fem års självriskreducering.

Av hög kvalitet

Utomhuspoolerna från Folkpool är alltid av högsta kvalitet. Med erfarenhet av branschen sedan 1968 och över tio års oavbruten AAA-ranking, kan vi stolt kalla oss Sveriges främsta rikstäckande poolleverantör.

Förutom hög kvalitet, så får du även bra garantier och professionell hjälp när du köper din utomhuspool av oss på Folkpool. Du hittar all inspiration och information om våra olika utomhuspooler och deras tillbehör på vår hemsida. Med denna information kan du sedan besöka din närmaste återförsäljare i Helsingborg, för personlig rådgivning från professionella medarbetare, för att hitta den utomhuspool som passar just dig.

Din närmaste butik i Helsingborg, med pooler och tillbehör från oss på Folkpool, hittar du snabbt och enkelt med hjälp av sökfunktionen på vår hemsida.

Ett komplett sortiment av utomhuspooler i Helsingborg

Hos oss på Folkpool kan du hitta kompletta paket som inkluderar utomhuspool samt all den utrustning du behöver, för att kunna underhålla och njuta av din pool. Självklart kan du även göra egna tillval gällande alla tillbehör, för att komponera ihop en egen pool som passar dina önskemål.

Vill du ha ytterligare information angående vårt utbud av utomhuspooler, kan du alltid kontakta eller besöka vår återförsäljare i Helsingborg.

1 Adressuppgifter
2 Pooltyp
KLART!

För att göra det enklare att beställa vår katalog har vi lagt till ett valfritt personnummerfält, personnumret sparas inte utan används endast för att hämta adress uppgifter från folkbokföringens register.

Vilka kataloger är du intresserad av:
Jag har nu
Kontaktinformation
Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.