Utomhuspool Stockholm

Vi levererar utomhuspool i Stockholm

Bor du i Stockholm med omnejd och funderar på att uppgradera din trädgård med en utomhuspool? För bästa möjliga service och support under hela processen, från ide till färdig pool, ska du vända dig till en auktoriserad och professionell poolleverantör. Vill du även ha en snygg utomhuspool av högsta kvalitet, ska du köpa den från oss på Folkpool.

Vi på Folkpool har levererat högkvalitativa pooler och utomhusbad sedan 1968, och idag är vi Sveriges största pool- och spabadsleverantör. Med fokus på service och kvalitet, hjälper vi dig att förverkliga din dröm om utomhuspool, gällande allt från inspiration till installation. Hos oss kan du ta del av viktiga råd och information online, eller genom personlig service hos vår återförsäljare i Stockholm.

Hos Folkpool kan du välja mellan fem olika modeller av utomhuspool, och varje modell finns tillgänglig i flera olika storlekar. Du kan även välja mellan sex olika stommar och bland ett komplett sortiment av alla tillbehör du kan komma att behöva, för att underhålla samt utrusta din utomhuspool efter just dina önskemål.

Köp en utomhuspool från Folkpool:

  • Komplett sortiment av utomhuspooler, inklusive utrustning.
  • Folkpool är Sveriges främsta poolleverantör.
  • Fem unika modeller, var och en finns i flera olika storlekar.
  • Sex olika typer av poolstommar att välja mellan.
  • Erfarenhet av pooler och utomhusbad sedan 1968.
  • Få hjälp genom hela processen, från inspiration till färdig pool.
  • Återförsäljare och butik nära dig i Stockholm.
  • Högkvalitativa utomhusbad, med mångårig oavbruten AAA-ranking.
  • Stort lager och snabb leverans.
  • Fem års självriskreducering och ett års allriskförsäkring ingår i ditt köp.

Stockholms främsta leverantör av pooler

Folkpool är inte bara Stockholms främsta poolleverantör – vi är även landets största. Med många års yrkeserfarenhet, fler än 18000 sålda pooler, samt ett nät av rikstäckande återförsäljare, är vi det bästa alternativet för dig som vill skaffa en egen utomhuspool.

När du köper utomhuspool från oss på Folkpool kan du känna dig trygg med att du får en pool av högsta kvalitet, samtidigt som du får tillgång till installation och professionell service. Våra utomhuspooler kan beställas i paket, kompletta med alla tillbehör du behöver för att underhålla och använda den – men du kan även göra egna tillval av utrustning, för att skapa den pool du alltid drömt om.

Vi kan utomhuspooler – besök våra återförsäljare

På Folkpool hittar du Sveriges mest köpta utomhuspool. Hos oss får du alltid professionell service och bra garantier på ditt köp. I butik hos våra återförsäljare kan du prova ut de pooler och stommar du är intresserad av, samtidigt som du får personlig rådgivning gällande mått.

Har du ytterligare frågor gällande vårt utbud av utomhuspooler, eller angående leverans och installation, kan du alltid kontakta eller besöka vår återförsäljare i Stockholm för personlig service från en kunnig medarbetare.

1 Adressuppgifter
2 Pooltyp
KLART!

För att göra det enklare att beställa vår katalog har vi lagt till ett valfritt personnummerfält, personnumret sparas inte utan används endast för att hämta adress uppgifter från folkbokföringens register.

Vilka kataloger är du intresserad av:
Jag har nu
Kontaktinformation
Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.