Utomhuspool Uppsala

Vi säljer utomhuspool i Uppsala

Bor du i området kring Uppsala och funderar på att skaffa en utomhuspool? I så fall är det viktigt att du vänder dig till en professionell poolleverantör, som kan hjälpa dig genom hela ditt poolköp – från rådgivning till installation. Därför ska du köpa din utomhuspool från oss på Folkpool.

På Folkpool kan vi både kvalitet och service, och vi gör allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med din utomhuspool. Vi har erfarenhet som poolleverantör sedan 1968, och idag kan vi stolt kalla oss för Sveriges största inom branschen. Hos oss hittar du snygga och kvalitativa utomhuspooler i fem olika modeller, i flera olika storlekar, samt alla tillbehör du behöver för att använda och sköta din pool.

Varför du ska köpa utomhuspool från Folkpool:

  • Vi har ett komplett utbud av pooler, poolstommar och utrustning.
  • Vi är landets största poolleverantör.
  • Välj mellan fem unika modeller, i flera olika storlekar.
  • Välj mellan sex olika sorters stommar.
  • Professionell erfarenhet av utomhusbad och pool sedan 1968.
  • Vi hjälper dig genom hela processen, från inspiration till färdig pool.
  • Hitta vår återförsäljare nära dig i Uppsala.
  • Våra utomhusbad är av högsta kvalitet, med oavbruten AAA-ranking.
  • Stort lager för snabb leverans.
  • Ingår alltid bra garantier i ditt köp.

Vi har allt för din nya utomhuspool

Hos oss på Folkpool hittar du allt du behöver för att installera, underhålla, och använda din utomhuspool. Vi har ett stort utbud av olika sorters pooler – kompletta med utomhuspool och all passande utrustning.

Kvalitet och service – besök vår återförsäljare i Uppsala

På Folkpool har vi endast pooler och produkter av högsta kvalitet. När du besöker vår återförsäljare i Uppsala, eller i någon annan del av Sverige, får du chans att personligen ställa frågor angående din framtida utomhuspool och få professionella svar från en kunnig medarbetare. Du får även tillfälle att prova ut din pool. När du hittat den pool som passar just dina förutsättningar och önskemål, hjälper vi dig såklart även att installera den.

Vill du ha ytterligare information gällande vårt sortiment, garantier, eller leverans, kan du alltid kontakta eller besöka vår närmaste återförsäljare. Var du hittar vår butik i Uppsala kan du snabbt och enkelt ta reda på med hjälp av sökfunktionen på vår hemsida.

1 Adressuppgifter
2 Pooltyp
KLART!

För att göra det enklare att beställa vår katalog har vi lagt till ett valfritt personnummerfält, personnumret sparas inte utan används endast för att hämta adress uppgifter från folkbokföringens register.

Vilka kataloger är du intresserad av:
Jag har nu
Kontaktinformation
Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.