Kampanjer

Här har vi samlat alla våra aktuella kampanjer.

Sommar-REA

Nu har vi sommar-REA både i våra butiker och i webbshoppen! Fynda sommarens badleksaker eller varför inte en ny värmepump till poolen?

Sommarkampanj pool

Inte en sommar till utan pool! Mellan 13 juni och 29 juli har vi sommarkampanj på pool. Du kan till exempel köpa vår Jubileumspool 3,5x6,5 m inkl montage från 111 000:-.* För att få veta mer och beställa en komplett pool, kontakta någon av våra återförsäljare.

Sommarkampanj spabad

Den 13 juni - 29 juli 2018 har vi sommarkampanj med massor av bra priser på spabad. Se samtliga kampanjmodeller från våra fyra varumärken. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Jubileumspris spabad

Folkpool firar 50 år och därför har vi valt ut fyra spabadsmodeller som under 2018 har ett fördelaktigt jubileumspris. Passa på att bli spabadsägare nu! Kontakta din återförsäljare för mer information.

Jubileumsprodukter

Folkpool firar 50 år och därför har vi valt ut ett gäng produkter till förmånligt jubileumspris. Se samtliga produkter här.

Alltid prispressad

NorthStar erbjuder spabad till extra bra pris utan att tumma på kvalitén. Allt som behövs i ett spabad ingår utan extra finesser. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Fyndhörna

Missa inte fyndhörnan där vi erbjuder produkter i olika kategorier till nedsatta priser. Vi har nu fyllt på med alla möjliga tillbehör för poolen och spabadet! Passa även på att fynda spabad till kanonpriser.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Tävling

Vinn tillbaka dina pengar vid köp av pool eller spabad

Vi fyller 50 år och kommer under året att tävla ut upp till 25 pooler och 25...