Kampanjer

Här har vi samlat alla våra aktuella kampanjer.

Sommar-REA

Nu har vi sommar-REA både i våra butiker och i webbshoppen! Fynda sommarens badleksaker eller varför inte träningsredskap till poolen?

Sommarkampanj pool

Skapa ditt eget badparadis hemma! Under sommarkampanjen 4 juni - 23 augusti kan du köpa Classic Thermopool Bas 3 x 6 m från 78 690:- (ord pris 87 865:-).* För att få veta mer och beställa en komplett pool, kontakta någon av våra återförsäljare.

Sommarkampanj spabad

Den 4 juni - 23 augusti har vi sommarkampanj med massor av bra priser på spabad. Se samtliga kampanjmodeller från våra fyra varumärken. Alla kunder som köper spabad under sommarkampanjen får en Poollab testinstrument på köpet. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Tillbehör pool

Vi har produkterna som underlättar ditt poolliv för att du ska kunna fokusera på bättre saker. Som att njuta, bada och koppla av runt poolen. Passa på under sommarkampanjen 4 juni - 23 augusti.

Tillbehör spa

Njut av ditt spabad med smarta och trivsamma tillbehör . Den 4 juni - 23 augusti har vi sommarkampanj med bra priser på en mängd spaprodukter.

Vi har öppet som vanligt

Vi på Folkpool har öppet i våra butiker som vanligt men följer löpande de rekommendationer som finns. Vill du inte besöka en butik hjälper vi gärna till på mail eller telefon istället. Webbshoppen är öppen dygnet runt.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...