Kampanjer

Här har vi samlat alla våra aktuella kampanjer.

Vårkampanj pool

Skapa ditt badparadis hemma! Under vårkampanjen 17 mars - 30 maj kan du köpa Folkpool Quadra 3,5 x 6,5 m från 108 790:- (ord pris 131 765:-).* För att få veta mer och beställa en komplett pool, kontakta någon av våra återförsäljare.

Vårkampanj spabad

Njut av varma bad året om. Den 17 mars - 30 maj har vi vårkampanj med massor av bra priser på spabad. Se samtliga kampanjmodeller från våra fyra varumärken. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Tillbehör pool

Vi har produkterna som underlättar ditt poolliv för att du ska kunna fokusera på bättre saker. Som att njuta, bada och koppla av runt poolen. Passa på under vårkampanjen 17 mars - 30 maj.

Tillbehör spa

Njut av ditt spabad och fly vardagen med härliga spatillbehör. Den 26 april - 30 maj har vi vårkampanj med bra priser på en mängd spaprodukter.

Åtgärder i butik

På Folkpool har vi öppet i våra butiker men med anledning av Covid-19 kan lokala avvikelser förekomma. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och därför följer vi löpande de rekommendationer som finns. Vill du inte besöka en butik hjälper vi gärna till på mail eller telefon istället. Webbshoppen är öppen dygnet runt.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...