Kampanjer

Här har vi samlat alla våra aktuella kampanjer.

Jubileumspris spabad

Folkpool firar 50 år och därför har vi valt ut fyra spabadsmodeller som under 2018 har ett fördelaktigt jubileumspris. Passa på att bli spabadsägare nu! Kontakta din återförsäljare för mer information.

Alltid prispressad

NorthStar erbjuder spabad till extra bra pris utan att tumma på kvalitén. Allt som behövs i ett spabad ingår utan extra finesser. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Produktnyheter

Här hittar du de senaste produktnyheterna för pool eller spabad. Tillbehören som gör ditt ägande både roligare och lättare! Välj själv mellan att handla direkt online eller i någon av våra butiker.

Vårkampanj spabad

Den 10 april - 10 juni 2018 har vi vårkampanj med massor av bra priser på spabad. Se samtliga kampanjmodeller från våra fyra varumärken. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Vårkampanj pool

Nu är det hög tid att beställa din pool inför sommaren. Mellan 10 april och 10 juni har vi vårkampanj på pool. Du kan till exempel köpa vår Jubileumspool 3,5x6,5 m inkl montage från 111 000:-.* För att få veta mer och beställa en komplett pool, kontakta någon av våra återförsäljare.

Fyndhörna

Missa inte fyndhörnan där vi erbjuder produkter i olika kategorier till nedsatta priser. Vi har nu fyllt på med alla möjliga tillbehör för poolen och spabadet! Passa även på att fynda spabad till kanonpriser.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Tävling

Vinn tillbaka dina pengar vid köp av pool eller spabad

Vi fyller 50 år och kommer under året att tävla ut upp till 25 pooler och 25...