Kampanjer

Här har vi samlat alla våra aktuella kampanjer.

20% på pool

Köp komplett poolpaket* och få 20% rabatt under perioden 11 januari - 7 mars 2021, med leverans senast vecka 15. För att få veta mer och beställa en komplett pool, kontakta någon av våra återförsäljare.

Vinterkampanj spabad

Starta det nya året med ett eget spa hemma. Den 11 januari - 7 mars har vi vinterkampanj med massor av bra priser på spabad. Se samtliga kampanjmodeller från våra fyra varumärken. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Tillbehör spa

Förhöj badupplevelsen med smarta tillbehör för ditt spabad. Den 11 januari - 7 mars har vi vinterkampanj med bra priser på en mängd spaprodukter.

Tillbehör pool

Vi har produkterna som underlättar ditt poolliv för att du ska kunna fokusera på bättre saker. Som att njuta, bada och koppla av runt poolen. Passa på under vinterkampanjen 11 januari - 7 mars.

Vintertidning

Nytt år och nya möjligheter att planera för bad hemma. Semesterresorna blir fortsatt skjutna på framtiden så varför inte rusta upp med badmöjligheter hemma på tomten. Vare sig du vill bada varmt, svalt eller inkludera träning så har vi valmöjligheterna för dig.

Åtgärder i butik

På Folkpool har vi öppet i våra butiker men med anledning av Covid-19 kan lokala avvikelser förekomma. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och därför följer vi löpande de rekommendationer som finns. Vill du inte besöka en butik hjälper vi gärna till på mail eller telefon istället. Webbshoppen är öppen dygnet runt.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...