Kampanjer

Här har vi samlat alla våra aktuella kampanjer.

Hösttidning

Vi hoppas att ni har haft en fantastisk badsommar och njutit i och ovanför vattnet. Nu stundar hösten och allt vackert den har att erbjuda. På Folkpool slutar vi inte bada för att det blir kallare i luften, då kryper vi ner i spabadet och tänder upp mysig belysning.

Höstkampanj pool

Bygg din pool i höst! Under höstkampanjen 31 augusti - 29 november kan du köpa Classic Original 4 x 8 m från 124 890:- (ord pris 149 865:-).* För att få veta mer och beställa en komplett pool, kontakta någon av våra återförsäljare.

Höstkampanj spabad

Tänk lyxen av ett eget spa hemma. Den 31 augusti - 18 oktober har vi höstkampanj med massor av bra priser på spabad. Se samtliga kampanjmodeller från våra fyra varumärken. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Tillbehör pool

Vi har produkterna som underlättar ditt poolliv för att du ska kunna fokusera på bättre saker. Som att njuta, bada och koppla av runt poolen. Passa på under höstkampanjen 31 augusti - 29 november.

Tillbehör spa

Höstmys i spabadet med smarta och trivsamma tillbehör . Den 31 augusti - 29 november har vi höstkampanj med bra priser på en mängd spaprodukter.

Vi har öppet som vanligt

Vi på Folkpool har öppet i våra butiker som vanligt men följer löpande de rekommendationer som finns. Vill du inte besöka en butik hjälper vi gärna till på mail eller telefon istället. Webbshoppen är öppen dygnet runt.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...