Kampanjer

Här har vi samlat alla våra aktuella kampanjer.

Åtgärder i butik

På Folkpool har vi öppet i våra butiker men med anledning av Covid-19 kan lokala avvikelser förekomma. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och därför följer vi löpande de rekommendationer som finns. Vill du inte besöka en butik hjälper vi gärna till på mail eller telefon istället. Webbshoppen är öppen dygnet runt.

Sommarkampanj pool

Skapa ditt eget badparadis hemma! Under sommarkampanjen 3 juni - 22 augusti kan du köpa Classic Thermopool Bas 3 x 6 m från 81 190:- (ord pris 87 265:-).* För att få veta mer och beställa en komplett pool, kontakta någon av våra återförsäljare.

Sommarkampanj spabad

Den 3 juni - 22 augusti har vi sommarkampanj med massor av bra priser på spabad. Se samtliga kampanjmodeller från våra fyra varumärken. Alla kunder som köper spabad under sommarkampanjen får köpa en Poollab testinstrument till halva ordinarie pris. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Information till Folkpools kunder

Efterfrågan på våra pooler och spabad har ökat exceptionellt mycket det senaste året. Det har gett en brist i produkt- och råvarutillgång hos vissa av våra leverantörer. Det kan tyvärr leda till längre leveranstider och framflyttade leveranser för dig som kund. Vi gör allt vi kan för att få leveranserna kompletta och skickade till er så snart det är möjligt. Vi beklagar den uppkomna situationen och ber om ert överseende.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...