Kampanjer

Här har vi samlat alla våra aktuella kampanjer.

20% på komplett pool*

Inte en sommar till utan pool! Den 7 januari - 10 mars har vi vinterkampanj där du kan få 20% rabatt på komplett pool. För att få veta mer och beställa en komplett pool, kontakta någon av våra återförsäljare.

Vinterkampanj spabad

Den 7 januari - 10 mars 2019 har vi vinterkampanj med mycket bra priser på spabad. Se samtliga kampanjmodeller från våra fyra varumärken: Dimension One, Jacuzzi, Vita Spa och Nordic Hot Tubs. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Vintertidning

Vår vintriga kampanjtidning finns nu att hämta i butik eller läsa direkt i länken nedan. Det är nu dags, trots minusgrader och snö, att börja drömma och planera för sommarens viktigaste projekt. Just nu har vi 20% rabatt på komplett poolpaket. Har du tänkt bygga pool i sommar är detta ett erbjudande du bara inte får missa!

Alltid prispressad

NorthStar erbjuder spabad till extra bra pris utan att tumma på kvalitén. Allt som behövs i ett spabad ingår utan extra finesser. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Fyndhörna

Du har väl inte missat fyndhörnan där vi erbjuder produkter i olika kategorier till nedsatta priser. Passa på att fynda spabad, pool- och spaprodukter!

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...