Kampanjer

Här har vi samlat alla våra aktuella kampanjer.

Ny poolkatalog

Sommarens härligaste katalog är här med allt vad pooldrömmar kan innehålla! Få inspiration till din drömpool gällande form, storlek och utseende. Vi har alla tänkbara tillbehör för att göra ditt poolliv komplett. Välkommen in till någon av våra butiker och hämta ditt exemplar eller klicka vidare för att beställa hem eller ladda ner.

Vi har öppet som vanligt

Vi på Folkpool har öppet i våra butiker som vanligt men följer löpande de rekommendationer som finns. Vill du inte besöka en butik hjälper vi gärna till på mail eller telefon istället. Webbshoppen är öppen dygnet runt.

Vårkampanj pool

Inte en sommar till utan pool! Under vårkampanjen 16 mars - 31 maj kan du köpa Classic original 3,5 x 6,5 m från 108 890:- (ord pris 130 665:-).* För att få veta mer och beställa en komplett pool, kontakta någon av våra återförsäljare.

Vårkampanj spabad

Den 16 mars - 31 maj har vi vårkampanj med massor av bra priser på spabad. Se samtliga kampanjmodeller från våra fyra varumärken. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Tillbehör spa

Vårstäda ditt spabad med smarta tillbehör. Den 16 mars - 31 maj har vi vårkampanj med bra priser på en mängd spaprodukter.

Tillbehör pool

Vi har produkterna som underlättar ditt poolliv för att du ska kunna fokusera på bättre saker. Som att njuta, bada och koppla av runt poolen. Passa på under vårkampanjen 16 mars - 31 maj.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...