Kampanjer

Här har vi samlat alla våra aktuella kampanjer.

Nationella spabadsdagen 24/10

Vi på Folkpool tycker att Nationella spabadsdagen är något som ska uppmärksammas lite extra. Även om alla dagar är perfekta spabadsdagar. Vi vill gärna fira denna dag med dig den 24 oktober med extra erbjudanden.

Hösttidning

Vi hoppas att ni har haft en fantastisk badsommar och njutit i och ovanför vattnet. Nu stundar hösten och allt vackert den har att erbjuda. På Folkpool slutar vi inte bada för att det blir kallare i luften, då kryper vi ner i spabadet och tänder upp mysig belysning.

Höstkampanj pool

Beställ din pool i höst! Under höstkampanjen 31 augusti - 29 november kan du köpa Classic Original 4 x 8 m från 124 890:- (ord pris 149 865:-).* För att få veta mer och beställa en komplett pool, kontakta någon av våra återförsäljare.

Höstkampanj spabad

Tänk lyxen av ett eget spa hemma. Den 19 oktober - 29 november har vi höstkampanj med massor av bra priser på spabad. Se samtliga kampanjmodeller från våra fyra varumärken. Kontakta din återförsäljare för mer information.

Tillbehör spa

Skäm bort ditt spabad och låt ditt spabad skämma bort dig. Den 19 oktober - 29 november har vi höstkampanj med bra priser på en mängd spaprodukter.

Tillbehör pool

Vi har produkterna som underlättar ditt poolliv för att du ska kunna fokusera på bättre saker. Som att njuta, bada och koppla av runt poolen. Passa på under höstkampanjen 31 augusti - 29 november.

Vi har öppet som vanligt

Vi på Folkpool har öppet i våra butiker som vanligt men följer löpande de rekommendationer som finns. Vill du inte besöka en butik hjälper vi gärna till på mail eller telefon istället. Webbshoppen är öppen dygnet runt.

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...