En hyllning till kuperade tomter Folkpool Garden är framtagen för att kunna placeras både i och ovan mark samt vara halvt nedgrävd. Det gör att den passar många olika tomttyper och ypperligt till något mer kuperade tomter. Genom att nyttja en kuperad tomts förutsättningar blir poolen en naturlig del av tomten samtidigt som schaktningen blir minimal.

Folkpool Garden

Folkpool Gardens robusta konstruktion gör att den kan installeras i och ovan mark samt helt nedgrävd utan extra förstärkning, vilket är unikt i poolvärlden. Det gör den till ett mycket bra alternativ för kuperade tomter med sluttning där ena halvan av poolen blir nedsänkt och den andra halvan hamnar ovan mark.

Storleksguide

Nedan hittar ni Gardenpool i sina fyra standardstorlekar.

Gardenpool 3,90

Gardenpool 3,90

Gardenpool 4,85

Gardenpool 3,6 x 5,1

Gardenpool 3,6 x 6,6

10 steg till livet som poolägare

Att bygga pool är ett spännande projekt. När grävmaskinen sätter tänderna i gräsmattan slits man mellan hopp och förtvivlan, men när poolanläggningen är färdig är allt arbete som bortglömt. Och då väntar många sköna stunder med familj och vänner. Nedan guidar vi dig i tio steg från beslutet att bli poolägare till första doppet i din egen pool.

Liner

Linern är en av de viktigaste delarna i poolen. Inte minst för att den håller vattnet på plats, utan även för att den ger den största påverkan av poolens utseende och miljö. Vi har ett stort urval av liner.

Folkpool Garden - en hyllning till kuperade tomter

Folkpool Garden är framtagen för att kunna placeras både i och ovan mark samt vara halvt nedgrävd. Det gör att den passar många olika tomttyper och ypperligt till något mer kuperade tomter. Genom att nyttja en kuperad tomts förutsättningar blir poolen en naturlig del av tomten samtidigt som schaktningen blir minimal.

Folkpool Gardens robusta konstruktion gör att den kan installeras i och ovan mark samt helt nedgrävd utan extra förstärkning, vilket är unikt i poolvärlden. Det gör den till ett mycket bra alternativ för kuperade tomter med sluttning där ena halvan av poolen blir nedsänkt och den andra halvan hamnar ovan mark.

Gardenpoolen är en utveckling av den populära Universalpoolen och finns i storlekarna 3,9 m och 4,85 m i diameter samt i två förlängda varianter med måtten 3,6 x 5,1 m och 3,6 x 6,6 m. Det som skiljer de två förlängda poolerna från de andra är deras kraftiga bottenbalk och stödkonsoler. Väggdjupet för samtliga Gardenpooler är 1,35 m.

En pool med många fördelar

Prisvärda Folkpool Garden levereras i färdiga väggsektioner med smarta hörnbeslag, vilket gör den lätt att montera. Om du installerar den som ovanmarkspool eller utnyttjar den kuperade tomtens förutsättningar blir dessutom schaktningen minimal. Andra fördelar med poolen är att det är mycket enkelt att ansluta trall mot dess stomme samt att du kan montera ner poolen och ta med den om du flyttar. Till skillnad från de flesta ovanmarkspooler i plåt klarar Folkpool Garden av ensidigt jordtryck, d.v.s. den kraft som uppstår när poolen är tömd på vatten.

Tillbehör som gör stor skillnad

Denna åtta- eller tiokantiga pool är mycket lättplacerad och ger låga installations- och driftskostnader med en vattenvolym från knappt 14 m3. Vattenvolymen gör dessutom att det går snabbt att få upp temperaturen. Väljer du till en Jet-Stream kan du simträna mot en starkt forsande vattenström, vilket gör denna pool ”oändligt stor”.

Classic original

Prisexempel

Soft, Komfort och Klass är tre exempel på poolpaket i olika utrustningsn. Vi hjälper dig naturligtvis att sätta ihop ett paket som passar just dina behov.

Gardenpool 3,9 M

Soft

Gardenpool 3,9 m Soft

Pris 65 045 kr

Komfort

Gardenpool 3,9 m Komfort

Pris 107 020 kr

Klass

Gardenpool 3,9 m Klass

Pris 133 255 kr

Gardenpool 3x6 M

Soft

Gardenpool 3 x 6 Soft

Pris 89 445 kr

Komfort

Gardenpool 3 x 6 Komfort

Pris 139 067 kr

Klass

Gardenpool 3 x 6 Klass

Pris 177 850 kr

Poolprodukter

Bläddra bland vårt stora utbud av pool- och spaprodukter, samt tillbehör till...

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.