Dimension One Dimension One Spas har tillverkat Spa i över 40 år och leder utvecklingen när det gäller ergonomi och funktioner. Med flest patent i branschen hittar du bättre lösningar för rening och massage. Detta är märket för er som vill ha det mest påkostade Spabadet utan kompromisser, ett spabad utöver det vanliga.

Dimension One

Historien om Dimension One Spas, även kallat D1 Spas, börjar i La Mesa Kalifornien 1977.

Det är samma år som Stjärnornas krig har premiär i London, Elvis Presley gör sin sista konsert, windsurfing slår igenom och Jimmy Carter är president i USA...

Bay®

Design och funktion i en klass för sig - Skäm bort dig med Dimension One Spas finaste spabad.

Dimension One - Bay spabadsmodeller med ljus- och vatteneffekter Liquid FX ™ , integrerad statuslampa, terapeutiska "bulor" Taktil Terapi, Flex Therapy Pillow™ patenterat nackstöd, glaskontrollpanel med touch teknologi, Ultra Pure™ PLUS vattenbehandlingssystem och justerbara munstycken/jets.

Klicka på respektive spabadsmodell för detaljerad information och filmer kring Dimension Ones unika patenterade funktioner. Kontakta gärna din närmaste butik för mer information.

 

Frakt tillkommer på samtliga spabadspriser.

Amore Bay®

234 cm x 275 cm x 102 cm. Rymmer 7 st personer.

Pris från 275 700 kr

Reflection®

För dig som ställer extra högra krav - Kombinera vetenskap med avancerad ingenjörskonst.

Då får du Dimension One Spas Reflection serie med avancerad teknik i smakfull design förkroppsligad i åtta unika spabad för livshöjande upplevelser. I denna spabadsserie står funktionerna i centrum. Flera av dem har Reflection gemensamt med Bay-serien som t ex LFX-belysning och fontän, Flex Therapy Pillow™-massage för nacke och skuldror samt Typhoon Jet för fötterna.

Klicka på respektive spabadsmodell för detaljerad information och filmer kring Dimension Ones unika patenterade funktioner. Kontakta gärna din närmaste butik för mer information.

Frakt tillkommer på samtliga spabadspriser.

Chairman II™

234 cm x 234 cm x 90 cm. Rymmer 6 st personer.

Pris från 227 500 kr

Aurora™

211 cm x 211 cm x 90 cm. Rymmer 5 st personer.

Pris från 183 800 kr
Kampanj

Nautilus™

234 cm x 234 cm x 90 cm. Rymmer 7 st personer.

Kampanjpris 167 990 krPris från 196 000 kr

Nautique™

211 cm x 211 cm x 90 cm. Rymmer 6 st personer.

Pris från 192 300 kr

Executive®

234 cm x 279 cm x 106 cm. Rymmer 9 st personer.

Pris från 239 000 kr
Nyhet!

Triad 36

168 cm x 213 cm x 91 cm. Rymmer 3 st personer.

Pris från 159 900 kr

@Home

Ytterligare ett skäl att längta hem - I @Home-serien får du uppleva Dimension One-känslan av stil, kvalitet och prestanda i ett antal prisvärda produkter för alla tillfällen.

Med @Home spabad får du ClearZone® PRO vattenbehandlingssystem, Crystal FX ™ belysning, terapeutiska "bulor" Taktil Terapi, Therapy Pillow™ och justerbara munstycken/jets.

Klicka på respektive spabadsmodell för detaljerad information och filmer kring Dimension Ones unika patenterade funktioner. Kontakta gärna din närmaste butik för mer information.

Frakt tillkommer på samtliga spabadspriser.

Meridian™

232 cm x 232 cm x 91 cm. Rymmer 7 st personer.

Pris från 147 000 kr

Latitude™

232 cm x 232 cm x 91 cm. Rymmer 6 st personer.

Pris från 147 000 kr
Kampanj

Dream II™

211 cm x 211 cm x 91 cm. Rymmer 6 st personer.

Kampanjpris 99 990 krPris från 116 700 kr

Journey™

∅ 198 cm, 91 cm. Rymmer 5 st personer.

Pris från 128 700 kr

Breeze™

211 cm x 211 cm x 91 cm. Rymmer 7 st personer.

Pris från 116 700 kr

Dimension One One

Historien om Dimenstion One Spas

Historien om Dimension One Spas, även kallat D1 Spas, börjar i La Mesa Kalifornien 1977. Det är samma år som Stjärnornas krig har premiär i London, Elvis Presley gör sin sista konsert, windsurfing slår igenom och Jimmy Carter är president i USA. Då slås portarna upp till den första butiken och Dimension One Spas börjar sin resa till dagens position som en av världens ledande tillverkare av spabad, med säte i Carlsbad, Kalifornien.

Företaget har med flera unika patent i branschen utvecklat spabadet till en större upplevelse, en upplevelse utan kompromisser. Redan 1981 tillverkades det första fullt isolerade spabadet, 1983 lanserades UltraLounge® som satte standarden för hur ett skönt liggsäte skulle utformas och 1988 var Dimension One Spas först med ett system för ozonrening i spabad. Dessa innovationer har sedan följts av många fler, som till exempel den patenterade läckert svängda designen och världens första system med vandrande massage ”Dynamic Massage Sequenser”.

Dimension One Spas har som enda företag i branschen fått Silver Medal Shingo Prize, ett prestigefyllt pris för tillverkande företag i världsklass. Idag är Dimension One Spas ett premiummärke för dig som vill ha ett spabad utöver det vanliga

En personlig massör

Trots den avancerade tekniken – eller kanske just tack vare den – är Dimension One Spas mycket lättanvända. Från den användarvänliga kontrollpanelen styr du enkelt alla funktioner samtidigt som den stora upplysta färgdisplayen visar tydliga menyer på svenska.

Bekvämt och lättskött

När du köper ett Dimension One Spa är det för att njuta, inte för att få mer arbete. Därför är alla modeller utrustade med helautomatiskt vattenbehandlingssystem och frostvakt som startar pumparna automatiskt vid frysrisk. Filtercykler med mera är förinställt, men kan lätt programmeras om.

Appstyrning för spabad

Förenkla ditt spaägande och enkelt kontrollera ditt spabad från din mobil.

Spabadsbroschyr Dimension One

Dimension One Spas har tillverkat Spa i över 40 år och leder utvecklingen när det gäller ergonomi och funktioner. Detta är märket för er som vill ha det mest påkostade Spabadet utan kompromisser, ett spabad utöver det vanliga.

Dimension One Spas® SmartTub™ video

Beställ katalog

Beställ, bläddra i eller ladda ner vår poolkatalog, spabadskatalog och tillbe...

Åtgärder i butik

På Folkpool har vi öppet i våra butiker men med anledning av Covid-19 kan lok...

Servicetjänster

Här hittar du våra servicetjänster som vi erbjuder via våra butiker . Läs m...