Jacuzzi® Familjen Jacuzzi la grunden till vad spabad är idag när de 1968 lanserade det första fristående, helt integrerade bubbelbadet. Sedan dess har utvecklingen bara fortsatt. Med ledord som njutning, design, hälsa och funktion levererar Jacuzzi® en överlägsen badupplevelse än idag.

Jacuzzi

Året är 1900.

Ett nytt sekel har precis tagit sina första vacklande steg.

Lyckligt ovetande om de två världskrig som ruvar i horisonten. Vid Ellis Island, New York stiger sju italienska bröder i land...

 

Våra Jacuzzi modeller

Jacuzzi J-275™

229 cm x 229 cm x 92 cm. Rymmer 6 st personer.

Pris från 141 000 kr

Jacuzzi J-495™

289 cm x 229 cm x 95 cm. Rymmer 9 st personer.

Pris från 306 300 kr

Jacuzzi J-485™

231 cm x 231 cm x 95 cm. Rymmer 7 st personer.

Pris från 269 500 kr

Jacuzzi J-355™

231 cm x 214 cm x 96,5 cm. Rymmer 6 st personer.

Pris från 208 300 kr

Jacuzzi J-365™

231 cm x 214 cm x 97 cm. Rymmer 7 st personer.

Pris från 204 200 kr

Jacuzzi J-375 ™

231 cm x 231 cm x 96,5 cm. Rymmer 6 st personer.

Pris från 245 000 kr
Kampanj

Jacuzzi J-245™

214 cm x 214 cm x 92 cm. Rymmer 7 st personer.

Kampanjpris 99 990 krPris från 116 700 kr

Jacuzzi J-235™

214 cm x 214 cm x 92 cm. Rymmer 6 st personer.

Pris från 116 700 kr

Frakt tillkommer på samtliga spabadspriser.

Jacuzzi

Året är 1900. Ett nytt sekel har precis tagit sina första vacklande steg. Lyckligt ovetande om de två världskrig som ruvar i horisonten. Vid Ellis Island, New York stiger sju italienska bröder i land. Precis som många andra emigranter hoppas de på en bättre framtid i det nya hemlandet.

Kännetecknande för bröderna Jacuzzi är deras uppfinningsrikedom och entreprenörskap. Bröderna blir som många andra vid den här tiden fascinerade av flygplan. De uppfinner en helt ny propeller och världens första monoplan. De ger sig även in i jordbruksbranschen men det är för sina Jacuzzibadkar de slutligen blir världsberömda.

En reumatisk son

En av brödernas son drabbas av reumatisk artros vid 15 månaders ålder. Den lilla pojken lider svårt av sina smärtor. Det enda som lindrar är vattenterapi. Eftersom bröderna tillverkar pumpar får pojkens pappa Candido en idé. Att använda pumparna för att skapa ett bubbelbadkar hemma i familjens badkar. Massagen pojken får av bubbelbadkaret lindrar hans smärta och han växer upp till en aktiv ung man. Pappa Candido förstod tidigt att fler borde ha nytta och glädje av en Jacuzzibehandling. Därför utvecklar han en pump för hemmabruk. 1955 lanseras en portabel pump som gör varje badkar till ett Jacuzzibadkar. Resten är, som man brukar säga, historia. I dag finns ett brett sortiment av hälsofrämjande produkter för ökat välbefinnande. Från ångbad till avancerade spabad. De kännetecknas alla av utvecklad design, hög kvalitet och bra prestanda.

Jetmunstycken

Jacuzzi uppfann och utvecklade massagebad till vad det är idag. En fördel är deras unika massagemunstycken med en patenterad funktion som blandar in luft runt om hela jetstrålen och ger en mix av lika delar luft och vatten för optimal massageeffekt. PowerPro®-serien är de mest utvecklade massagemunstyckena som erbjuds. De finns i flera modeller med olika egenskaper.

Hydroterapi

  • Varma bad gör gott för kropp och själ. Sjukgymnastik i vatten används för att:
  • Få snabbare återhämtning från skador
  • Lindra träningsvärk genom att underlätta avlägsnandet av mjölksyra.
  • Öppna blodkärlen för att förbättra blodcirkulationen.
  • Låta musklerna slappna av runt lederna.
  • Främja flödet av endorfiner.

Dessa fördelar i kombination med att bara kunna koppla av ifrån vardagens stress gör att hydroterapi är både fysiskt och mentalt terapeutiskt.

Spabadsbroschyr Jacuzzi

Familjen Jacuzzi la grunden till vad spabad är idag när de 1968 lanserade det första fristående, helt integrerade bubbelbadet. Med ledord som njutning, design, hälsa och funktion levererar Jacuzzi® en överlägsen badupplevelse än idag.

Vad är det för skillnad på Jacuzzi® och spabad?

Jacuzzi® är ett varumärke och det företag som uppfann massagebad vars namn har blivit synonymt med produkten. Vill du ha en äkta Jacuzzi® ska du söka efter den som säljer produkter från varumärket Jacuzzi®

Vad är det som gör Jacuzzi® unika?

Företaget Jacuzzi uppfann produkten massagebad. Det som främst utmärker en Jacuzzi® är det utvecklade massagesystemet med unika jetmunstycken samt designen. Jacuzzi är idag en av världens största producenter av spabad. Vill du ha originalet så är det en äkta Jacuzzi® som gäller.