Nordic Hot Tubs

VÄLGÖRANDE UPPLEVELSER

Nordic Hot Tubs spabad

Avkopplande bad

Vi är extra stolta över att vara den enda tillverkaren som erbjuder Dual Therapy (DTS) som kombinerar högt vattenflöde med en välgörande cirkelrörelse.

Vi kan prata länge om hur förträffliga våra bad är. Men det bästa beviset på spabadens förträfflighet är självklart att vi genom åren har fått så många trogna och nöjda kunder.

Sedan 1995 har Nordic Hot Tub varit en av de ledande tillverkarna av terapeutiska bad. Folkpool är idag Nordic Hot Tubs distributör och återförsäljare i Sverige.

Redan från början bestämde grundaren Bill Gibson att satsa på högsta kvalitet, gediget hantverk och ge sina kunder en angenäm badupplevelse. Fokus skulle läggas på det avslappnande och välgörande badet inte onödiga krusiduller. En annan viktig aspekt för Bill var att baden skulle vara pålitliga.

spabad energiförbrukning folkpool

Hur mycket energi förbrukar ett spabad?

Energiförbrukning är något som fler undrar över vid köpa av spabad.

Spabad används året runt och flera tycker att de kommer bäst till rätt under den kalla delen av året. Ett spabad är en ganska stor investering som du ska leva med länge så energiförbrukningen är en viktig fråga.

Varje spatillverkare har sin egen teknik för att uppnå bästa resultat. För att få fram oberoende tester på vad baden verkligen drar har Folkpool genomfört energitester hos RISE i Borås.