Vita Spa

MER ÄN BARA ETT BAD

Vita Spa spabad

Vita Spa spabad ger dig en egen rofylld värld där du kan slappna av och hämta ny energi.

Sedan 1974 har Vita Spa använt den senaste teknologin för att skapa innovativa och bekväma spabad med välgörande funktioner.

Du känner igen Vita Spa på de vackra och väldesignade detaljerna. Bland annat har alla modeller eleganta rostfria jetmunstycken som standard.

När du väljer Vita Spa får du högsta kvalitet på materialvalen men också på vattenkvaliteten.

Innovation och pålitlighet

Genom ständiga innovationer har Vita Spa skapat ett brett utbud av funktioner som bidrar till upplevelsen och hjälper dig hitta en fullständig avkoppling i din egen trädgård.

Varumärket är synonymt med kvalitet, pålitlighet och bekvämlighet till ett överkomligt pris.

Vita Spa har lång erfarenhet och ett mycket gott anseende i branschen.

Se filmen som beskriver den hållbara konstruktionen med galvaniserad stålram. När du väljer Vita Spa får du högsta kvalitet på materialvalen men också på vattenkvaliteten.

Vita Spa satsar även stora resurser på att alla produkter ska vara så energisnåla och miljöriktiga som möjligt. Därför är det naturligt att Vita Spa räknas som en av de bästa tillverkarna i världen. Ett spa med inbyggd vitalitet.

Vita Spas har jets som är specifikt utformade för att ge den ultimata spa­upplevelsen med kraftfullt masserande jetstrålar.

Välj mellan en mängd olika effekter, allt från lätt virvlande strålar till djupa pulserande strömmar. Sjunk ner i värmen och låt Vita Spa vara din egen personliga massör.

  • God sittkomfort och masserande jetstrålar.
  • Kraftig och hållbar stålkonstruktion.*
  • Välisolerad med patenterad flerskiktsisolering (värmereflekterande kopparfolie och isolermatta. BlueMAAX™ och 3M Thinsulate™.*)
  • Belysta dryckeshållare för stämningsfull effekt.
  • Smart Touch ikonbaserad pekskärm.*
  • CleanZone inbyggd ozonrening.
  • LED-belysning höjer stämningen.
  • Brett liggsäte med masserande jetstrålar (gäller endast de bad som har liggsäte).
  • Swimspa med xStreamForce jets.
  • WIFI enhet med appstyrning går att koppla in.

* Gäller ej spabadet Vita spa Intrigue

Vita Spa spabad

» Frakt tillkommer på samtliga spabadspriser.

Intrigue

200 cm x 211 cm x 92 cm. Rymmer 5 st personer.

Pris från 113 990 kr
Kampanj

Grand

231 cm x 231 cm x 94 cm. Rymmer 7 st personer.

Kampanjpris 129 990 krPris från 155 990 kr

Prestige

210 cm x 210 cm x 94 cm. Rymmer 6 st personer.

Pris från 143 990 kr

Vita Spa konstruktion

Vita Spa har lång erfarenhet och ett mycket gott anseende i branschen. När du väljer Vita Spa får du högsta kvalitet på materialvalen men också på vattenkvaliteten.

God sittkomfort och masserande jetstrålar

De varma färgerna och den naturtrogna strukturen ger badet ett vackert unikt utseende. Njut av naturen utan att ha underhållsarbetet som äkta trä kräver.

Vita spa sittkomfort

Koppla av i liggsätet

Det breda liggsätet med masserande jetstrålar låter dig verkligen koppla av - såväl ensam som tillsammans med vänner eller familj.


Vita spa liggsäte

ClearZone

Vitas modeller är utrustade med inbyggd ozonrening.

Det ger en ständig desinficering och reducerar behovet av kemikalier. Högkvalitativ vattenbehandling är en viktig funktion i ett spabad.


Vita spa clearzone

Wifi appstyrning

Baden kan utrustas med en Wif enhet efter installation. Med "ControlMySpa" appen har du fullkontroll av ditt spabad från din mobil vart du än befinner dig utan aktiveringsavgifter och inga månatliga avgifter. Du får tillgång till kompletta spa-funktioner, från temperaturer till pumpar för att säkerställa att ditt spa är klart när du behöver det. Justera inställningarna när du kommer att vara borta från ditt spa under långa perioder. Appen finns I ITunes, App Store eller Google Play. Sök ”ControlMySpa"

Vita spa liggsäte

Vattenfontän

De belysta fontänerna placerade längst badets kanter ger stämningsfulla ljus- och ljudeffekter.Swimspa vattenfontän

xStream Force jets

xStream Force jetsystem är utvecklat och designat för den ultimata sim- och vattentränings­upplevelsen. ”Anti turbulens” teknologin skapar en mycket stark, mjuk och varierande vattenström som är helt ställbar och designad så att träningen kan anpassas individuellt.

Vita spa sittkomfort

Belyst simdel

Den belysta simlinjen är designad att hjälpa simmaren att se var de befinner sig genom att belysa mitten av simdelen. En stark multi LED lampa är placerad i slutet på simdelen och en under simjetsen. 8 stycken mindre LED lyser upp simdelens sidor. Färg styrs via kontrollpanelen.

Vita spa liggsäte