Folkpool Jönköping

Välkommen till oss i butiken, vi kan erbjuda marknadens största sortiment av pool och spabad med rådgivning genom hela köpet av kunnig personal.

Det är ett stort beslut och stor investering att köpa en pool och spabad. Det är därför viktigt att du noggrant väljer din pool- och spaleverantör. Folkpool har sedan 1968 hjälp många att skapa nya minnen kring pool och spabad. Vår erfarenhet och kunskap hjälper dig att hitta den bästa lösningen utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Poolupplevelse utöver det vanliga

Väljer du Folkpool som leverantör får du auktoriserad återförsäljare med högkvalitativa pooler, spabad, tillbehör samt service och support. Som poolägare och spaägare får du tillgång till ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar.

Ta ett härligt dopp i poolen och hoppa sedan in i bastun för att värma dig och njuta av avkopplingen. Våra exklusiva färdigbyggda moduler är redo att användas samma dag skapar den perfekta atmosfären för avkoppling och välbefinnande.

Folkpool är ditt trygga val med över 50 års erfarenhet och obruten AAA-ranking i över 15år. När du köper en pool från Folkpool ingår dessutom ettårs omfattande allriskförsäkring.

Välkommen in till Folkpool Jönköping och boka ett kostnadsfritt möte för att i lugn och ro gå igenom alla dina frågor eller besök vår utställning för inspiration.

Vi finns även på Facebook och Instagram

Adress
Industrigatan 6,
553 02, Jönköping

Kontakt
Telefon: 036-606 50
E-post: info@folkpooljonkoping.se
Support och service: service@folkpooljonkoping.se

Öppettider

Måndag - Onsdag 10-17

Torsdag - Stängt 

Fredag 10-17

Lördag 10-15

Söndag Stängt

Heldagar/Röda dagar  STÄNGT

 

Beställ offert eller boka möte direkt med butiken.

 

Lämna gärna en recension eller omdöme på Google eller Trustpilot

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Kontaktpersoner

Spabad i butik

Storsäljare

Breeze™Pris 113 550 kr
Storsäljare

Dream II™Kampanjpris 89 990 krPris 113 550 kr
Storsäljare

Encore SE-NLPKampanjpris 79 990 krPris 102 100 kr
Kampanj

GrandKampanjpris 129 990 krPris 155 990 kr

Impulse DPPris 77 990 kr

IntriguePris 113 990 kr

Jacuzzi J-245™Pris 113 550 kr
Kampanj

Nautilus™Kampanjpris 159 990 krPris 196 900 kr
Alltid Prispressad

NorthStar Pure XLPris 59 990 kr

PrestigePris 143 990 kr

Triad 36Pris 155 990 kr

Kontakta oss

Fler uställningsbad till bra pris

Retreat spabad

 

Jubilee spabad

»Gäller detta utställningexemplar

Pris 59 990:-

Välkommen prata pool och spabad med oss!

Folkpool jönköping butik
Folkpool jönköping butik
Folkpool jönköping butik


Ett poolköp är en stor investering som man ska leva med länge. Många kan känna osäkerhet vid att bygga pool, men så ska man inte behöva tänka.

Se filmen "Att köpa pool" för tips och råd inför ditt poolköp.

Poolen byggs utifrån och in, vilket gör att det inte krävs något extra utrymme för montagearbete på utsidan. Med mindre schaktarbete blir monteringen betydligt enklare och snabbare, vilket sparar dig både tid och pengar.

I Folkpool PoolbyggareLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du enkelt se och visualisera din drömpool. I poolbyggareLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har du chansen att bygga din pool visuellt och kunna se färdiga resultatet!

Klicka här för att läsa mer om poolbyggaren

En ny undersökning genomförd av Booli visar fortfarande att en pool inte bara höjer din livskvalitet, den ökar också värdet på ditt hus.

Genom avancerad analys som är baserad på faktiska försäljningar och statistiska värderingar visar Boolis poolanalys tydligt att ett hus som säljs med pool har ett högre värde än de som inte har det.

Läs mer om poolanalysen här.


Är du självbyggare eller vill du ha en färdig­byggd pool? Priset varierar beroende på omfattning och vilka komponenter som ingår i ett poolpaket.

En enklare pool som monteras ovan jord och som du bygger helt själv kostar från 50 000 kronor och uppåt. Vill du istället ha en markpool som är nedgrävd så ligger själva poolpaketet på från ca 100 000 kronor och uppåt. Till det tillkommer poolmiljön runt poolen, beroende på vad du vill ha.

Läs mer om kostnaden att bygga pool här eller kontakta butiken, de hjälper de dig vidare.


Till skillnad från vad många kanske tror är hösten en bra tid att bygga pool på. Tomten används inte i samma utsträckning som på sommaren och ni sparar tid genom att slippa uppbokade poolmontörer.

Många väntar med att planera och bygga sin pool till vår och tidig sommar. Det är en hektisk tid för många entreprenörer vilket kan leda till väntetider, därför kan det vara bra att man börjar sin planering och byggnation tidigare.

Läs mer om fördelarna att bygga på hösten här.


Spabad används året runt och flera tycker att de kommer bäst till rätt under den kalla delen av året.

Ett spabad är en ganska stor investering som du ska leva med länge så energi­förbrukningen är en viktig fråga. Vad påverkar energiförbrukningen och vad kan du göra för att spara energi är några av frågor vi besvarar.

Läs mer om energiförbrukning och spabad.


Ett spabad förgyller verkligen vardagen på många sätt. Att en klar och kall vinterkväll glida ner i spabadet och titta på natthimlen är ett härligt avslut på dagen.

Ofta är platsen för badet given med befintlig yta på altanen eller en plats på tomten, men tänk på att det är en fördel att placera badet nära huset.

Att det är lättillgängligt gör att det blir fler spontana bad, i synnerhet under vintern. Är du osäker på var du ska ha ditt bad kan du med hjälp av AR (Augmented Reality) prova hur ett spabad ser ut på olika platser på tomten så att du är säker på att hitta bästa stället för dig.

Klicka här för att testa AR funktionen i din trädgård. Länk till annan webbplats.

Skötseln av ditt spabad innebär inte några större insatser som kräver din tid. Efter varje bad tillsätts en liten mängd desinficeringsmedel.

Filter och ytskikt rengörs enkelt ett par gånger i månaden. Vattnet byter du några gånger per år beroende på hur mycket spabadet har använts, mer är det inte som behövs av din tid.

Läs mer om spavård här. Länk till annan webbplats.


En offert får du från din närmaste butik. Kontakta butiken via: