Folkpool Norrköping

Pool och spabad i Norrköping

Välkommen till oss i butiken, vi kan erbjuda marknadens största sortiment av pool och spabad med rådgivning genom hela köpet av kunnig personal.

Sedan 1998 har vi sålt pooler och spabad över hela Östergötland och fått möjligheten att anlägga 3000 pooler och 1500 spabad. Vårt engagemang finns med dig hela vägen från idé, planering och försäljning till schaktarbete, etablering och installation.

I vår butik i Norrköping finns en spautställning med olika spabadsmodeller och ett pool-showroom där du kan prova, få inspiration och information kring din framtida pool och spabad.

Poolupplevelse utöver det vanliga

Poolen och spabadet är en plats där du kan koppla av, ha kul och spendera tid med de som betyder mest för dig. Hos oss hittar du även ett brett utbud av pooltillbehör och spatillbehör för att göra din poolupplevelse ännu mer komplett.

För dig som har redan en pool och spabad utför vi servicetjänster och reparationer. Vi hjälper dig med allt från att starta upp poolen till våren till större renoveringar med linerbyte.

För att du ska enklare hitta rätt pool och spabad utifrån dina önskemål och förutsättningar från början kan du boka kostnadsfria hembesök. Dessutom har du även möjlighet att få räntefri delbetalning och lån via Santander Consumer Bank.

Välkommen in till Folkpool Norrköping där Micke, Robin, Frida, Jonas, Gustav, Gustaf, Jimmy, Tommy, Jonne och Peter hjälper dig gärna närmare din pooldröm och spadröm. Bor du i Katrineholm kontakta Folkpool Eskilstuna Bor du i Nyköping kontakta Folkpool Järna

Vi finns även på Facebook och Instagram

Adress
Lindövägen 47,
602 28, Norrköping

Kontakt
Telefon: 011-10 19 05
E-post: info@folkpoolnorrkoping.se

Öppettider

Helgfria Vardagar: 9 - 17

Beställ offert eller boka möte direkt med butiken.

----------------------------

Vi finns även tillgängliga på mejlen, info@folkpoolnorrkoping.se.

----------------------------

Webbshoppen är öppen dygnet runt: https://www.folkpool.se/

Lämna gärna en recension eller omdöme på Google eller Trustpilot

Besök gärna vårt instagramkonto

Kontaktpersoner

Klordepåer

Vi har ett nätverk med depåer som ökar tillgängligheten för dig på kemikalier. Alla erbjuder ett grundutbud, vissa har större utbud och kan även ta me lite större produkter mot beställning (till exempel solfolie, salt m m). På följande orter kan du köpa våra kemikalier:

Spabad i butik

Storsäljare

Breeze™Pris 113 550 kr
Storsäljare

Dream II™Kampanjpris 89 990 krPris 113 550 kr
Storsäljare

Encore SE-NLPKampanjpris 79 990 krPris 102 100 kr
Storsäljare

Encore SE-NLPKampanjpris 79 990 krPris 102 100 kr

Impulse DPGäller endast detta utställningex i butiken

Kampanjpris 70 500 krPris 77 990 kr

IntriguePris 113 990 kr

Jacuzzi J-245™Pris 113 550 kr
Alltid Prispressad

NorthStar Pure XLPris 59 990 kr

Kontakta oss

Fler uställningsbad till bra pris

Retreat spabad

 

 

Salon spabad

»Gäller detta utställningexemplar

Pris 121 600:-

Välkommen prata pool och spabad med oss!

Folkpool Norrköping butik
Folkpool Norrköping butik
Folkpool Norrköping butik


Ett poolköp är en stor investering som man ska leva med länge. Många kan känna osäkerhet vid att bygga pool, men så ska man inte behöva tänka.

Se filmen "Att köpa pool" för tips och råd inför ditt poolköp.

Poolen byggs utifrån och in, vilket gör att det inte krävs något extra utrymme för montagearbete på utsidan. Med mindre schaktarbete blir monteringen betydligt enklare och snabbare, vilket sparar dig både tid och pengar.

I Folkpool PoolbyggareLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du enkelt se och visualisera din drömpool. I poolbyggareLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har du chansen att bygga din pool visuellt och kunna se färdiga resultatet!

Klicka här för att läsa mer om poolbyggaren

En ny undersökning genomförd av Booli visar fortfarande att en pool inte bara höjer din livskvalitet, den ökar också värdet på ditt hus.

Genom avancerad analys som är baserad på faktiska försäljningar och statistiska värderingar visar Boolis poolanalys tydligt att ett hus som säljs med pool har ett högre värde än de som inte har det.

Läs mer om poolanalysen här.


Är du självbyggare eller vill du ha en färdig­byggd pool? Priset varierar beroende på omfattning och vilka komponenter som ingår i ett poolpaket.

En enklare pool som monteras ovan jord och som du bygger helt själv kostar från 50 000 kronor och uppåt. Vill du istället ha en markpool som är nedgrävd så ligger själva poolpaketet på från ca 100 000 kronor och uppåt. Till det tillkommer poolmiljön runt poolen, beroende på vad du vill ha.

Läs mer om kostnaden att bygga pool här eller kontakta butiken, de hjälper de dig vidare.


Till skillnad från vad många kanske tror är hösten en bra tid att bygga pool på. Tomten används inte i samma utsträckning som på sommaren och ni sparar tid genom att slippa uppbokade poolmontörer.

Många väntar med att planera och bygga sin pool till vår och tidig sommar. Det är en hektisk tid för många entreprenörer vilket kan leda till väntetider, därför kan det vara bra att man börjar sin planering och byggnation tidigare.

Läs mer om fördelarna att bygga på hösten här.


Spabad används året runt och flera tycker att de kommer bäst till rätt under den kalla delen av året.

Ett spabad är en ganska stor investering som du ska leva med länge så energi­förbrukningen är en viktig fråga. Vad påverkar energiförbrukningen och vad kan du göra för att spara energi är några av frågor vi besvarar.

Läs mer om energiförbrukning och spabad.


Ett spabad förgyller verkligen vardagen på många sätt. Att en klar och kall vinterkväll glida ner i spabadet och titta på natthimlen är ett härligt avslut på dagen.

Ofta är platsen för badet given med befintlig yta på altanen eller en plats på tomten, men tänk på att det är en fördel att placera badet nära huset.

Att det är lättillgängligt gör att det blir fler spontana bad, i synnerhet under vintern. Är du osäker på var du ska ha ditt bad kan du med hjälp av AR (Augmented Reality) prova hur ett spabad ser ut på olika platser på tomten så att du är säker på att hitta bästa stället för dig.

Klicka här för att testa AR funktionen i din trädgård. Länk till annan webbplats.

Skötseln av ditt spabad innebär inte några större insatser som kräver din tid. Efter varje bad tillsätts en liten mängd desinficeringsmedel.

Filter och ytskikt rengörs enkelt ett par gånger i månaden. Vattnet byter du några gånger per år beroende på hur mycket spabadet har använts, mer är det inte som behövs av din tid.

Läs mer om spavård här. Länk till annan webbplats.


En offert får du från din närmaste butik. Kontakta butiken via: