Folkpool Örebro

Pool och spabad i Örebro

Välkommen till vår familjeägda pool och spabad företag som har hjälpt kunder skapa minnen sedan 1969.

Vi förstår värdet av att ha en pool och/eller spabad i sitt hem och vi är här för att göra det till verklighet för både dig och din familj. Med vår långa erfarenhet har vi kunskap och engagemang vilket gör att vi kan erbjuda högkvalitativa, prisvärda och hållbara pooler och spabad.

Hos oss får du personlig service, vilket betyder att vi gör allt vi kan för att anpassa oss efter dina specifika önskemål. Våra kunniga poolspecialister kommer att arbeta med dig från början till slut för att säkerställa att din pool och spabad blir precis som du vill ha det.

Poolupplevelse utöver det vanliga

En pool och ett spabad är den perfekta platsen för att skapa minnen med familjen och vännerna. Det är en plats där du kan koppla av, ha kul och spendera tid med de som betyder mest för dig. Hos oss hittar du ett brett utbud av pooltillbehör och spatillbehör för att göra din poolupplevelse ännu mer komplett.

Vi ser fram emot att arbeta med dig och din familj för att skapa en pool som ni kommer att älska i många år framöver.

Kontakta oss idag för att boka en tid för ett samtal med en av våra poolspecialister.

Vi finns även på Facebook och Instagram

Adress
Adolfsbergsvägen 4,
702 27, Örebro

Kontakt
Telefon: 019-29 14 85
E-post: info@folkpoolorebro.se

Öppettider

I BUTIKEN

Måndag - Fredag 10 - 18

Lördagar 10 - 13

Helgdagar STÄNGT

Övrig tid efter ök.

 

Beställ offert eller boka möte direkt med butiken.

 

Lämna gärna en recension eller omdöme på Google eller Trustpilot

Kontaktpersoner

Spabad i butik

Storsäljare

Breeze™Pris 113 550 kr

Chairman II™Pris 221 550 kr
Storsäljare

Dream II™Kampanjpris 89 990 krPris 113 550 kr
Storsäljare

Encore SE-NLPKampanjpris 79 990 krPris 102 100 kr
Kampanj

GrandKampanjpris 129 990 krPris 155 990 kr

Impulse DPPris 77 990 kr

IntriguePris 113 990 kr

Jacuzzi J-245™Pris 113 550 kr
Kampanj

Jacuzzi J-365™Kampanjpris 164 990 krPris 203 000 kr

PrestigePris 143 990 kr

Warrior XLPris 89 990 kr

Kontakta oss

Välkommen prata pool och spabad med oss!

Folkpool jönköping butik
Folkpool jönköping butik
Folkpool jönköping butik


Ett poolköp är en stor investering som man ska leva med länge. Många kan känna osäkerhet vid att bygga pool, men så ska man inte behöva tänka.

Se filmen "Att köpa pool" för tips och råd inför ditt poolköp.

Poolen byggs utifrån och in, vilket gör att det inte krävs något extra utrymme för montagearbete på utsidan. Med mindre schaktarbete blir monteringen betydligt enklare och snabbare, vilket sparar dig både tid och pengar.

I Folkpool PoolbyggareLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du enkelt se och visualisera din drömpool. I poolbyggareLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har du chansen att bygga din pool visuellt och kunna se färdiga resultatet!

Klicka här för att läsa mer om poolbyggaren

En ny undersökning genomförd av Booli visar fortfarande att en pool inte bara höjer din livskvalitet, den ökar också värdet på ditt hus.

Genom avancerad analys som är baserad på faktiska försäljningar och statistiska värderingar visar Boolis poolanalys tydligt att ett hus som säljs med pool har ett högre värde än de som inte har det.

Läs mer om poolanalysen här.


Är du självbyggare eller vill du ha en färdig­byggd pool? Priset varierar beroende på omfattning och vilka komponenter som ingår i ett poolpaket.

En enklare pool som monteras ovan jord och som du bygger helt själv kostar från 50 000 kronor och uppåt. Vill du istället ha en markpool som är nedgrävd så ligger själva poolpaketet på från ca 100 000 kronor och uppåt. Till det tillkommer poolmiljön runt poolen, beroende på vad du vill ha.

Läs mer om kostnaden att bygga pool här eller kontakta butiken, de hjälper de dig vidare.


Till skillnad från vad många kanske tror är hösten en bra tid att bygga pool på. Tomten används inte i samma utsträckning som på sommaren och ni sparar tid genom att slippa uppbokade poolmontörer.

Många väntar med att planera och bygga sin pool till vår och tidig sommar. Det är en hektisk tid för många entreprenörer vilket kan leda till väntetider, därför kan det vara bra att man börjar sin planering och byggnation tidigare.

Läs mer om fördelarna att bygga på hösten här.


Spabad används året runt och flera tycker att de kommer bäst till rätt under den kalla delen av året.

Ett spabad är en ganska stor investering som du ska leva med länge så energi­förbrukningen är en viktig fråga. Vad påverkar energiförbrukningen och vad kan du göra för att spara energi är några av frågor vi besvarar.

Läs mer om energiförbrukning och spabad.


Ett spabad förgyller verkligen vardagen på många sätt. Att en klar och kall vinterkväll glida ner i spabadet och titta på natthimlen är ett härligt avslut på dagen.

Ofta är platsen för badet given med befintlig yta på altanen eller en plats på tomten, men tänk på att det är en fördel att placera badet nära huset.

Att det är lättillgängligt gör att det blir fler spontana bad, i synnerhet under vintern. Är du osäker på var du ska ha ditt bad kan du med hjälp av AR (Augmented Reality) prova hur ett spabad ser ut på olika platser på tomten så att du är säker på att hitta bästa stället för dig.

Klicka här för att testa AR funktionen i din trädgård. Länk till annan webbplats.

Skötseln av ditt spabad innebär inte några större insatser som kräver din tid. Efter varje bad tillsätts en liten mängd desinficeringsmedel.

Filter och ytskikt rengörs enkelt ett par gånger i månaden. Vattnet byter du några gånger per år beroende på hur mycket spabadet har använts, mer är det inte som behövs av din tid.

Läs mer om spavård här. Länk till annan webbplats.


En offert får du från närmaste din butik. Kontakta butiken via: