FOLKPOOL KONTOR ELLER BUTIK

Kontakta oss

Övriga specifika frågor:

Beställning/leverans/order

Har du beställt en pool, spabad eller pooltak så får du ett leveransbesked av din säljare/butik. På leveransdagen blir du uppringd av en av våra chaufförer som informerar dig om förväntad ankomst. Har du andra frågor om din leverans så kan din säljare/butik hjälpa dig med det. Se våra återförsäljare här

Har du handlat från vår webbshop kommer vi avisera dig via sms eller mail. Normal leveranstid för webborder är mellan 2-7 dagar. Har du frågor maila gärna till kundcenter@folkpool.se eller ring 010-252 97 97, öppettider vardagar kl 10-15.

Service eller garanti pool, spabad och tillbehör

Om du behöver hjälp med service eller vill göra ett garantiärende så hjälper din säljare/butik till med det.

Börja gärna med att fylla i service- / garantianmälan för pool eller service- / garantianmälan för spabad så har vi alla uppgifter från början vilket underlättar handläggning och kortar tiden.

För mer information kring support av pooler och spabad, klicka här

Montering pool

Din säljare/butik hjälper dig med svar eller hänvisning till rätt kontaktperson angående montagefrågor. Manualer och instruktioner hittar du under respektive produktinformation. Om du inte hittar instruktionen du söker så kan din säljare/ butik hjälpa dig.

Kontaktinformation till alla butiker

Vatten/kemi

Har du problem med vattenkvalitén i din pool eller spabad? Här på hemsidan hittar du poolsupport och spasupport. Där kan du ladda ner poolvårdsguide Pdf, 3.2 MB. och spavårdsguide Pdf, 3.9 MB. med svar på de vanligaste problemen som kan uppstå. Under support hittar du även vår kemikalkylator som hjälper dig med rätt dosering.

Har du svårt att få ordning på ditt vatten så rekommenderar vi dig att göra en utökad vattenanalys och får ett ”recept” som beskriver vad du behöver göra.

Ta gärna kontakt med din butik så hjälper de till.

Webbshop

Har du frågor gällande din order från webbshoppen? Beskriv ditt ärende, ordernummer och information och skicka en mejl till kundcenter@folkpool.se eller ring 010-252 97 97. Vi svarar inom 24 timmar under vardagar mellan 10-15.

Får ej kontakt med butik/säljare

Får du inte kontakt eller återkoppling av din säljare/butik? Ringer du utanför öppettider? Har du provat att kontakta en kollega i samma butik? Här hittar du all kontaktinformation och öppettider till varje butik.

Missnöjd?

Om du är missnöjd och inte är överens om utförande eller bemötande? Skriv ner ditt ärende, kortfattat och sakligt med nödvändig information och mejla till kundcenter@folkpool.se eller ring 010-252 97 97, öppettider vardagar kl 10-15.