Lev livet runt poolen
Kampanj

Tillbehör Pool Kampanj

Vi har produkterna som underlättar ditt poolliv för att du ska kunna fokusera...

Kampanj

Höstkampanj Pool

Under höstkampanjen 30 augusti - 28 november kan du köpa Classic Thermo...

Kampanj

Åtgärder i butik

På Folkpool har vi öppet i våra butiker men med anledning av Covid-19 kan lok...

Våra utomhuspooler

Oavsett vilken av våra utomhuspooler du väljer har du många år av badglädje framför dig. Beroende på hur din tomt ser ut kan vissa pooler passa bättre än andra. Här har du att välja bland annat mellan både rektangulär pool, glasfiberpool, ovan mark pool, nedgrävd pool, pool med brutna hörn och många fler.

Läs mer om våra pooler

Folkpool Classic

Classic är vår poolfamilj med rektangulära pooler. Det är Sveriges mest köpta pool och det är lätt att förstå varför. Classic är beprövad, praktisk, lättplacerad och finns i en mängd olika storlekar. Välj mellan familjerna Quadra, Thermopool Dura och Thermopool Bas. Våra Classicpooler kan grävas ner och stå ovan mark.

Folkpool Octo

Folkpool Octo bjuder på fantastiskt samspel mellan form och funktion. Poolens brutna hörn gör att den lätt passar in där det finns begränsat med utrymme. Konstruktionen bygger på vårt pålitliga Quadra-koncept och håller hög kvalitet.

Folkpool Garden

Folkpool Garden är framtagen för att kunna grävas ner i och motneras ovan mark. Det gör att den passar många olika tomttyper och ypperligt till något mer kuperade tomter.

Folkpool Aquashell

Folkpool Aquashell är en glasfiberpool som levereras i ett stycke, vilket gör den mycket enkel att installera. En konstruktion som få på marknaden kan mäta sig med. Folkpool Aquashell ger dessutom din tomt, trädgård och hus ett visuellt lyft.

Energismarta poolen

Vi arbetar med koncepten energismart och bra miljöval. Produkter med den märkningen i katalogen och här på webben kännetecknas av att de är bästa valet i sin kategori.

Kampanj

Höstkampanj Pool

Under höstkampanjen 30 augusti - 28 november kan du köpa Classic Thermo...

Kampanj

Tillbehör Pool Kampanj

Vi har produkterna som underlättar ditt poolliv för att du ska kunna fokusera...

För dig som vill köpa pool

"Att köpa pool" är vår övergripande guide vad du ska tänka på om du funderar på att köpa pool. Filmen avslutas med att några poolägare svarar på olika frågor om varför de byggde pool, hur mycket skötsel som krävs och hur lång deras badsäsong är.

Poolbyggaren

Vare sig om du bara vill klicka runt och drömma eller faktiskt starta ditt poolprojekt har du kommit rätt. I vår poolbyggare har du chansen att bygga din pool visuellt och kunna se färdiga resultatet!

10 steg till livet som poolägare

Att bygga pool är ett spännande projekt. När grävmaskinen sätter tänderna i gräsmattan slits man mellan hopp och förtvivlan, men när poolanläggningen är färdig är allt arbete som bortglömt. Och då väntar många sköna stunder med familj och vänner.

Så skapar du din drömpool!

En egen pool på tomten står högt upp på många husägares önskelista. Att kunna utnyttja årets ljusa timmar maximalt och skapa en livsstil kring poolen med middagar och kvällsmys, för att inte tala om hur härligt det är med ett svalkande dopp eller ett träningspass i poolen efter jobbet.

Poolkatalog 2021

Årets poolkatalog är fylld till bredden med inspiration och badglädje. Här kan du läsa den online eller ladda ner den som pdf. Trevlig läsning! Hör av dig till din närmaste återförsäljare om du behöver mer information.

Vi ska bygga pool men vet inte vad vi ska ha eller var vi ska börja, hur gör vi?

Skriv ner era önskemål och drömmar. Boka tid med en poolexpert i närmaste poolbutik. Sedan är ett hembesök är bra för att kunna se förutsättningar på plats. Då kan ni få fram bra underlag till offert.

Vi vill ha varmt i poolen, hur värmer man poolen bäst och billigast?

Det vanligaste är att installera en poolvärmepump. Den är lätt att installera och ger bra driftsekonomi så att du kan håla +29°C till låg kostnad.

Poolprodukter

Bläddra bland vårt stora utbud av pool- och spaprodukter, samt tillbehör till...

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.