Lev livet lite mindre vardag Många år av badglädje i poolen

Pool

Många år av badglädje framför dig.

Vissa swimingpooler passar bättre än andra beroende på hur din tomt ser ut. För sluttande tomter passar Garden pool ovan mark perfekt och Quadra träpool kan monteras både i och ovan mark.

Vill du ha mer energismarta varianten erbjuder den Energismarta poolen vi den rektangulära poolen Thermopool Dura. Thermopool Bas är en pool med stark konstruktion. Medans glasfiberpoolen Aquashell levereras i ett stycke.

Med åttkantiga Octo kan du skapa en vacker poolmiljö på begränsade ytor.

I poolbyggaren kan du klicka dig vidare bland våra pooler, välja de delar du vill ha och få fram ett pris enligt dina önskemål.

Folkpool Thermopool pool Dura med utsikt
Folkpool Thermopool Dura
Pool badmiljö poolliv

10 steg till poolägare

Guide från beslutet att bli poolägare till första doppet

De flesta som köper pool av oss har blivit rekommenderade av någon i bekantskaps­kretsen som redan har pool. Då har man oftast fått lite råd på vägen och kanske skapat sig en uppfattning om hur man själv vill ha det.

Andra har sett inspirerande bilder i en annons eller på sociala medier och bestämmer sig utifrån det för att ta reda på mer.

Hur mycket kostar det att bygga pool?

Är du självbyggare eller vill du ha en färdigbyggd pool?

Priset varierar beroende på omfattning och vilka komponenter som ingår i ett poolpaket. Kolla därför igenom alla paketalternativ för olika pooler.

Innan du bestämmer dig över vad du behöver, kanske du vill undersöka vilka alternativ som är möjliga på din tomt. En erfaren poolsäljare kan ofta ge förslag på en helhetslösning för poolmiljön och därför tillkommer ingen projekteringskostnad.

Folkpool Quadra med trästomme

Folkpool Quadra träpoolen

Folkpool Thermopool Bas 4x8m med blå mosaik liner

Folkpool Thermopool Bas 4x8m med blå mosaik liner

Guide inför köpet av din drömpool

Filmen att köpa pool hjälper dig inför ditt köp

Att bygga swimmingpool är ett spännande projekt. När grävmaskinen sätter tänderna i gräsmattan slits man mellan hopp och förtvivlan, men när poolanläggningen är färdig är allt arbete som bortglömt.

Det finns många frågor och val att svara på och välja. Videon "Att köpa pool" är vår övergripande guide vad du ska tänka på om du funderar på att köpa pool. Filmen avslutas med att några poolägare svarar på olika frågor om varför de byggde pool, hur mycket skötsel som krävs och hur lång deras badsäsong är.

FAQ: Vi ska bygga pool, men vet inte vad vi ska ha eller var vi ska börja?
FAQ: Vi vill ha varmt i poolen, hur värmer man poolen bäst och billligast?