Lev livet runt poolen
Kampanj

20% på komplett pool*

Inte en sommar till utan pool! Den 7 januari - 10 mars har vi vinterkampanj d...

Poolsnack

Tips vid köp av pool

Går du i pooltankar? En pool är ett roligt köp och en underbar investering. H...

Poolsnack

Värdeökning med pool eller spabad

Vi träffade mäklaren Henrik Backman som under de senaste elva åren har arbeta...

Våra pooler

Folkpools pooler finns i fyra olika grundmodeller i en mängd olika storlekar. Vi har tagit fram några olika poolpaket till de mest populära storlekarna. Självklart så komponerar du ihop din egen drömpool med precis den utrustning du själv önskar.

Folkpool Classic

Folkpool Classic började tillverkas 1968 och är i dag Sveriges mest sålda pool. Ett gott betyg och ett bevis på att den håller länge. Folkpool Classic är enkel att montera och passar nästan alla typer av tomter. Den finns i flera standardstorlekar, där 4 x 8 m är det överlägset vanligaste valet. Valmöjligheterna är lika stora som tillbehörsutbudet till denna pool och vem gillar inte en klassiker?

Folkpool Octavia

Folkpool Octavia bjuder på fantastiskt samspel mellan form och funktion. Poolens brutna hörn gör att den lättare passar in där det finns begränsat med utrymme och eftersom konstruktionen bygger på vår beprövade Classic-modell kan vi lova att den är lika bra som den ser ut.

Folkpool Garden

Folkpool Gardens robusta konstruktion gör att den kan installeras i och ovan mark samt helt nedgrävd utan extra förstärkning, vilket är unikt i poolvärlden. Det gör den till ett mycket bra alternativ för kuperade tomter med sluttning där ena halvan av poolen blir nedsänkt och den andra halvan hamnar ovan mark.

Folkpool AquaShell

Folkpool AquaShell har en betydligt starkare konstruktion än många andra glasfiberpooler. Det gör bland annat att den inte kräver någon extra gjutning med mager betong, vilket annars är vanligt för den här typen av pool. Skalet är uppbyggt av flera skikt UV-tålig gelcoat, följt av flera lager vinylester och polyester av högsta kvalitet samt ett lager extra stark glasfiberarmering för ökad styrka. Konstruktionen är dessutom förstärkt med en rejäl stålbalk i överkant. Sammantaget gör detta AquaShell till en av de absolut starkaste och mest hållbara glasfiberpoolerna på marknaden.

Poolprodukter

Bläddra bland vårt stora utbud av pool- och spaprodukter, samt tillbehör till...

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.