Spabad Inspiration Tipps från några som förverkligade sin spabadsdröm!

LÅT DIG INSPIRERAS

Några som har förverkligat sina spadrömmar

Spontana bad är fantastiska, där placeringen av spabadet är A och O. Låt dig inspireras av några som har förverkligat sina spabadsdrömmar och var de har fått sin spabads inspiration.

Spabadet skulle ligga i anslutning till huset på ett eller annat sätt. Det måste vara smidigt, speciellt när det är kallt, då vill man vara snabb.

Och utsikten. Det ska vara en fröjd att lägga sig i badet och inspireras.

Spabadet går att använda till två syften. På vintern får temperaturen gärna ligga på närmare 40 grader. Då vill man ha det riktigt varmt och gott. Under den varma sommaren, har vi haft temperaturen på runt 32.

Placeringen är verkligen A och O. Det måste vara enkelt. Spontana bad är fantastiska och inspirerande.

Står spabadet för långt bort drar man sig nog lite. Speciellt när det är krispigt i luften. Miljön runt badet är också viktig. Ett spabad ska kunna vara rogivande - en liten oas.

Köp ett stort spabad på en gång! När vi köpte spabadet var vi dock lite dumsnåla, vi köpte ingen trappa på en gång utan klev i från en annan pall. Kort därefter köpte vi en matchande trappa i stället.

Det vi heller inte köpte var en locklyftare att hänga upp locket på och det ångrar jag, hittills har vi lagt det på ett bord men ska köpa en sådan inom kort.

Jag kan även tipsa om att köpa hem alla kemikalier som man ska ha för att hålla vattnet i gott skick, på så vis är badet alltid fräscht inför ett bad.

Folkpool Spabad Inspiration
Folkpool spabad inspiration 2-åring

Vi försöker hålla badandet inom familjen, inga kompisar har fått bada och att alla måste duscha innan de kliver i för att hålla det så fräscht som möjligt

Det är inte bara vi vuxna som är nyfikna på spabad. Även ur en 2-årings perspektiv kan vi se hur de inspireras av spabadet och blir mer och mer fascinerade.

Så spännande. Men den är ganska stor, djup och lite läskig. Men vad mycket roliga saker den har.

Att kasta fettabsorbatorerna så det skvätter på både mamma och pappa är otroligt kul. Eller att täppa för fontänerna, också så det skvätter på alla runt omkring.

Allt som stänker är väldigt kul. Helst när de vuxna är fullt påklädda och inte alls redo för ett bad.

Men att bada, njae, då ställer jag mig heller i den grunda murarhinken.

Men en dag ska jag vara lika cool som mamma. Med en sån wrap på huvudet. Eller som pappa, fast han inte har något på huvudet.


Att sitta still är kanske inte precis din grej men att springa och träna gör du gärna flera gånger i veckan. Som du säkert vet är det viktigt att musklerna får tid till återhämtning, spabadet är bästa plasten för det.

Det varma vattnet och den sköna massagen gör att musklerna känns mjuka och kroppen får ny energi. Kanske kan du också fundera ut en ny joggingrunda eller några nya övningar medans kroppen får vila i spabadet.

Här kan vi inspirera med ett spabad från Dimension One: Dream II och Jacuzzi: J-235

Läs mer och bli inspirerad av Dream II
Läs mer och bli inspirerad av J-235


Du som tycker man ska ta varje tillfälle i akt att skapa vardagslyx vill självklart bada flera gånger i veckan, vardag som helg. En lite mer påkostad spabadsmodell är en väl värd investering för dig som badar dig till ett russin flera gånger per vecka.

En perfekt avslutning att längta hem till efter en lång arbetsdag. Står och går du mycket när du arbetar kan en extra bra fotmassage vara något för dig. Sitter du mer still framför en dator så är en skön nackmassage med Neckflex din absolut bästa vän.

Här kan vi inspirera med ett spabad från Dimension One: Chairman II

Läs mer och bli inspirerad av Chairman II


Helgen är äntligen här och du umgås gärna med vänner. Du bjuder gärna in till bad där ni kan prata om den gångna veckan och njuta av en härlig stund tillsammans.

Du visar stolt upp spabadets funktioner och vännerna får turas om att ligga i liggsätet som din spabadsmodell är utrustad med. Något gott att äta eller dricka vid spabadskanten blir pricken över i.

Här kan vi inspirera med ett spabad från Vita spa Intrigue

Läs mer och bli inspirerad av Intrigue


Spabadet är för dig den perfekta källan till umgänge med familjen. Du vill finna kvalitetstid med familjen utan störning från mobiltelefoner, paddor och annat.

Du behöver en rymlig spabadsmodell med sittplatser för alla. Automatiskt blir familjekvällarna en härlig stund att umgås och man får tid att prata och skratta tillsammans. Med tillval som fontäner, belysning och flytleksaker blir stämningen extra hög

Här kan vi inspirera med ett spabad från Nordic Hot Tubs: Northstar spabad och Encore spabad med fontän/vattenfall

Läs mer och bli inspirerad av NorthStar spabad
Läs mer och bli inspirerad av Nordic Encore spabad
Hjälpte informationen på sida dig?