Spabad Inspiration

Personliga tips från några som förverkligade sin spabadsdröm!

Spontana bad är fantastiska, där placeringen av spabadet är A och O. Låt dig inspireras av några som har förverkligat sina spabadsdrömmar och var de har fått sin spabads inspiration.

  • Badet skulle ligga i anslutning till huset på ett eller annat sätt. Det måste vara smidigt, speciellt när det är kallt, då vill man vara snabb. Och utsikten. Det ska vara en fröjd att lägga sig i badet och inspireras.
  • Spabadet går att använda till två syften. På vintern får temperaturen gärna ligga på närmare 40 grader. Då vill man
    ha det riktigt varmt och gott. Under den varma sommaren, har vi haft temperaturen på runt 32.
Folkpool Spabad Inspiration
  • Placeringen är verkligen A och O. Det måste vara enkelt. Spontana bad är fantastiska och inspirerande. Står badet för långt bort drar man sig nog lite. Speciellt när det är krispigt i luften. Miljön runt badet är också viktig. Ett spabad ska kunna vara rogivande - en liten oas.
  • Köp ett stort spabad på en gång! När vi köpte spabadet var vi dock lite dumsnåla, vi köpte ingen trappa på en gång utan klev i från en annan pall. Kort därefter köpte vi en matchande trappa i stället. Det vi heller inte köpte var en locklyftare att hänga upp locket på och det ångrar jag, hittills har vi lagt det på ett bord men ska köpa en sådan inom kort.
  • Jag kan även tipsa om att köpa hem alla kemikalier som man ska ha för att hålla vattnet i gott skick, på så vis är badet alltid fräscht inför ett bad. Vi försöker hålla badandet inom familjen, inga kompisar har fått bada och att alla måste duscha innan de kliver i för att hålla det så fräscht som möjligt

Det är inte bara vi vuxna som är nyfikna på spabad. Även ur en 2-årings perspektiv kan vi se hur de inspireras av spabadet och blir mer och mer fascinerade.

Folkpool spabad inspiration 2-åring

"Så spännande. Men den är ganska stor, djup och lite läskig. Men vad mycket roliga saker den har.

Att kasta fettabsorbatorerna så det skvätter på både mamma och pappa är otroligt kul. Eller att täppa för fontänerna, också så det skvätter på alla runt omkring.

Allt som stänker är väldigt kul. Helst när de vuxna är fullt påklädda och inte alls redo för ett bad.

Men att bada, njae, då ställer jag mig heller i den grunda murarhinken.

Men en dag ska jag vara lika cool som mamma. Med en sån wrap på huvudet. Eller som pappa, fast han inte har något på huvudet."

Behöver du mer inspiration?

Vilken spabadsmodell är du? Här kommer några varianter som kanske kan hjälpa dig att hitta rätt och ge dig den spabads inspirationen du behöver.

Beställ katalog

Beställ, bläddra i eller ladda ner vår poolkatalog, spabadskatalog och tillbe...

Åtgärder i butik

På Folkpool har vi öppet i våra butiker men med anledning av Covid-19 kan lok...

Servicetjänster

Här hittar du våra servicetjänster som vi erbjuder via våra butiker . Läs m...