Poolsupport

Till dig som har pool eller funderar på att skaffa pool

Har du frågor kring din pool eller undrar över vad som krävs för att köpa och bygga en pool, då har du kommit rätt. Här finner du vanliga frågor och svar, tjänster, poolvårdsguiden och mycket mer.

Poolen behöver regelbunden översyn och skötsel. Det är inte svårt och tar inte mycket tid i anspråk. Med rätt skötsel är poolen alltid inbjudande för bad och utrustningen klarar sig bättre.

Poolen ska alltid vara täckt med barnsäkert överdrag när den inte används. Det är ditt ansvar som poolägare. Överdraget sparar även värme och det går åt mindre kemikalier. Alternativt kan staket, 90 cm högt, med låsbar grind användas runt poolmiljön. Ha alltid uppsikt över badande barn.

Behöver du testa ditt vatten? Numera hittar du Folkpool Teststation i alla Folkpools butiker. I teststationen får du en snabb och exakt analys av 9 olika parametrar.

Är du osäker på vattenbalansen och tycker att du inte får ordning på ditt vatten är detta test perfekt. Läs mer under rubriken vattenanalys.

Har du frågor du behöver få svar på kan du läsa vanliga frågor vi brukar få gällande olika sorters pooler. Under poolkemikalkylatorn får du ett bra verktyget att få det bästa möjliga badvatten i din pool.