Poolsupport

Till dig som har pool eller funderar på att skaffa pool

Har du frågor kring din pool eller undrar över vad som krävs för att köpa och bygga en pool, då har du kommit rätt. Här finner du vanliga frågor och svar, tjänster, poolvårdsguiden och mycket mer.

Har du frågor du behöver få svar på kan du läsa vanliga frågor vi brukar få gällande olika sorters pooler. Under poolkemikalkylatorn får du ett bra verktyget att få det bästa möjliga badvatten i din pool.

Numera hittar du Folkpool Teststation i alla Folkpools butiker. I teststationen får du en snabb och exakt analys av 9 olika parametrar. Är du osäker på vattenbalansen och tycker att du inte får ordning på ditt vatten är detta test perfekt. Läs mer under rubriken vattenanalys. Kontakta oss eller din nämaste butik för mer information.

Poolen behöver regelbunden översyn och skötsel. Det är inte svårt och tar inte mycket tid i anspråk. Med rätt skötsel är poolen alltid inbjudande för bad och utrustningen klarar sig bättre. Vi hoppas denna poolvårdsguide Pdf, 3.2 MB. kan ge dig lite hjälp på vägen.

Vanliga poolfrågor

Här finner du frågor och svar på mycket som du som poolägare eller blivande poolägare kan behöva vilja veta eller funderar över.

Tjänster

Här hittar du våra servicetjänster som vi erbjuder via våra butiker. Läs mer om tjänsterna och skicka förfrågan.

Garantianmälan

Berörd butik kommer sedan att ta kontakt med dig. Fyll i formuläret så noga som möjligt så underlättar det handläggningen för personalen.

Serviceanmälan

Här kan du fylla i ditt serviceärende som sedan skickas till vald återförsäljare. Berörd butik kommer sedan att ta kontakt med dig. Fyll i formuläret så noga som möjligt så underlättar det handläggningen för personalen.

Poolkemikalkylatorn

Använd gärna vår smarta kemikalkylator för att få bästa möjliga badvatten!

Poolvårdsguiden

Med rätt skötsel är poolen alltid redo för bad och utrustningen håller längre. Följ anvisningar, råd och tips i den här guiden för ett enklare poolägande.