Bygg din egen drömpool

Poolbyggaren

Att bygga din egen pool är en dröm för många

Vare sig om du bara vill klicka runt och drömma eller faktiskt starta ditt poolprojekt har du kommit rätt.

I vår poolbyggare har du chansen att bygga din pool visuellt och kunna se färdiga resultatet!

Välj poolstomme, storlek och poolpaket

I första läget när du ska bygga din pool bestämmer du vilken poolstomme du önskar. Klicka här för mer information om respektive stomme.

Välj sedan vilken storlek som passar bäst till din nya pool och därefter vilken utrustningsnivå på poolpaketet du vill ha.

Liner och trappa eller stege

Både val av trappa och färg på liner påverkar poolens utseende i stort. Skulle din trädgård vara designad med mycket sten i grå toner, kan du enkelt få poolen att smälta ihop med omgivningen genom att välja en liner inom samma färgskala.

På samma sätt kan du få din nybyggda pool att verkligen sticka ut med sin medelhavsblå liner mot det gröna gräset. 

Poolstege

Poolstege

Pooltrappa helgavel

Pooltrappa helgavel

Sarg

Poolsarg är det vi kallar kanttäckningen som ramar in poolen. När du bygger pool kan du välja mellan poolsarg i trä, betongsten och granit. Även val av sarg påverkar utseendet på pool och poolmiljö.

sarg

Poolbelysning

Under rubriker poolutrsutning har du möjlighet att välja till extra belysning när du planerar att bygga din pool. Växla till kvällsvy för att se hur trivsamt poolen lyser i mörkret.

poolbyggaren belysning

Poolutrustning

Reningsverk, poolvärme, poolvård, vattenbehandling och överdrag är något du ska ha i åtanke när du planerar att bygga din pool.

 
» Tänk på att dessa produkter visualiseras inte som någon skillnad i bilden i poolbyggaren, men förändrar totalkostnaden längst ner till höger.

Prisuppskattning

Under hela tiden du jobbar i poolbyggaren och bygger din pool ser du totalkostnaden samt hur den ökar och minskar beroende på vilka produkter du väljer. Från början är grundpaketet redan inräknat men kan komma att förändra summan beroende på vad du väljer att lägga som tillval.

Oavsett vad du får fram för pris i poolbyggaren kan du självklart prata med din Folkpoolbutik för att göra förändringar som passar er, innan det riktiga poolprojektet med poolbygget börjar på tomten.

Skriv ut och spara

När du är klar med planeringen av ditt poolbygge har du möjlighet att visa översikt som du sedan kan skriva ut eller spara ner som pdf. Denna kan du ta med eller skicka till någon av våra butiker som underlag för offert.

Är du redo att bygga pool?

Klicka här och starta ditt poolbygge:

Poolprodukter

Bläddra bland vårt stora utbud av pool- och spaprodukter, samt tillbehör till...

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.