Poolbyggaren Bygg din egen drömpool

BYGG DIN EGEN DRÖMPOOL VISUELLT

Bygg din egen drömpool

Att bygga din egen pool är en dröm för många. Oavsett om du bara vill klicka runt och drömma eller faktiskt starta ditt poolprojekt har du kommit rätt.

Poolen byggs utifrån och in, vilket gör att det inte krävs något extra utrymme för montagearbete på utsidan. Med mindre schaktarbete blir monteringen betydligt enklare och snabbare, vilket sparar dig både tid och pengar.

I Folkpool Poolbyggare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du enkelt se och visualisera din drömpool. I poolbyggaren har du chansen att bygga din pool visuellt och kunna se färdiga resultatet.

Poolsarg

Poolstege

Poolsarg är det vi kallar kanttäckningen som ramar in poolen. När du bygger pool kan du välja mellan poolsarg i trä, betong­sten och granit.

Pooltrappa helgavel

Även val av sarg påverkar utseendet på pool och poolmiljö. I sortimentet hittar du inte bara furusarg, utan även bangkiraisarg, granitsarg och stensarg.

Poolbelysning

sarg

Under rubriker poolutrsutning har du möjlighet att välja till extra belysning när du planerar att bygga din pool.

poolbyggaren belysning

Växla till kvällsvy för att se hur trivsamt poolen lyser i mörkret.

Poolutrustning

Skriv ut och spara

När du är klar med planeringen av ditt poolbygge har du möjlighet att visa översikt som du sedan kan skriva ut eller spara ner som pdf. Denna kan du ta med eller skicka till någon av våra butiker som underlag för offert.


Är du redo att börja bygga?

Hjälpte informationen på sida dig?