BYGG DIN EGEN DRÖMPOOL VISUELLT

Bygg din egen drömpool

Att bygga din egen pool är en dröm för många.

Oavsett om du bara vill klicka runt och drömma eller faktiskt starta ditt poolprojekt har du kommit rätt.

Poolen byggs utifrån och in, vilket gör att det inte krävs något extra utrymme för montagearbete på utsidan. Med mindre schaktarbete blir monteringen betydligt enklare och snabbare, vilket sparar dig både tid och pengar.

I Folkpool Poolbyggare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du enkelt konfigurera och visualisera din drömpool. I poolkonfigureraren poolbyggaren har du chansen att bygga din pool visuellt och kunna se färdiga resultatet.

Under hela tiden du jobbar i poolbyggaren och konfigurerar / bygger din pool ser du totalkostnaden samt hur den ökar och minskar beroende på vilka produkter du väljer.

När du väljer din poolstomme och storlek i poolkonfiguratorn är grundpaketet redan inräknat, men kan komma att förändra summan beroende på vad du väljer att lägga som tillval.

Priserna visas som ordinariepris. För mer information, kampanjpriser och extra erbjudanden kontakta din närmaste butik.

Folkpool poolbyggaren


När du är klar med planeringen av ditt poolbygge har du möjlighet att visa översikt som du sedan kan skriva ut eller spara ner som pdf.

Ta med utskriften eller skicka den till din närmaste butik för för eventuella kampanjpriser, extra erbjudanden eller förändringar som passar er pool och era förutsättningar. Få en korrekt offert och börja bygga din drömpool.

Poolstomme och poolpaket

I första läget när du ska konfigurera och bygga din pool bestämmer du vilken poolstomme du önskar.

Beroende på hur din tomt ser ut kan vissa pooler passa bättre än andra.
Läs mer om olika poolvarianter här.

Välj i poolbyggaren vilken storlek som passar bäst till din nya pool. I poolkonfiguratorn börjar du att bygga med standard poolpaket och alla tillbehör som ingår i poolpaketet. Här kan du senare välja att byta ut viss pooltillbehör.

Poolbyggaren val av poolstomme

Liner och pooltrappa eller poolstege

Både val av pooltrappa, poolstege och färg på liner påverkar poolens utseende i stort.

Skulle din trädgård vara designad med mycket sten i grå toner, kan du enkelt få poolen att smälta ihop med omgivningen genom att välja en liner inom samma färgskala. Läs mer om liner och linerfärger.

På samma sätt kan du få din pool att verkligen sticka ut genom att anpassa trappmodulen till just din önskan eller använda poolstege. Läs mer om att välja pooltrappa eller poolstege.

Poolstege

Poolutrustning

Under rubriker poolutrsutning har du möjlighet att välja till extra belysning när du planerar att bygga din pool.

Testa dig fram vilken belysning som passar just dig och din pool.

Reningsverk, poolvärme, poolvård, vattenbehandling och överdrag är något du ska ha i åtanke när du planerar att bygga din pool.

 » Tänk på att dessa produkter visualiseras inte som någon skillnad i bilden i poolbyggaren, men förändrar totalkostnaden längst ner till höger.

sarg

»Växla till kvällsvy för att se hur trivsamt poolen lyser i mörkret.

poolbyggaren belysning

Poolsarg

Poolsarg är det vi kallar kanttäckningen som ramar in poolen.

När du konfigurera och bygger pool kan du välja mellan poolsarg i trä, betong­sten och granit.

Även val av sarg påverkar utseendet på pool och poolmiljö. I sortimentet hittar du inte bara furusarg, utan även bangkiraisarg, granitsarg och stensarg. Läs mer om poolsarg.

Pooltrappa helgavel
Hjälpte informationen på sida dig?