Österman

Lyckliga spabadsvinnare!

Ytterligare en vinnare är utsedd i tävlingen "vinn tillbaka ditt bad" Folkpool Kungens Kurva fick agera tomte och dela ut en välkommen julklapp till familjen Öhman. Grattis till spabadet och en riktigt God Jul önskar vi!

Vill du också bli en vinnare? Se till att tävla med din nyinköpta pool eller spabad! Går du i planer att skaffa pool eller spabad - gör det under 2018 då vi tävlar ut totalt 25 pooler och 25 spabad till nya kunder under året. Läs allt om tävlingen här.

En mötesplats i vardagen – oavsett åldrar – där vi enkelt ses på riktigt. Bortanför stress, vardagsbestyr, skärmar, aktiviteter och jobb. Vi kopplar av, kopplar ner och kopplar istället ihop varandra.

Med två vuxna i karriären och fyra barn i olika åldrar är det en utmaning att hitta något som alla trivs med. Här har SPA-badet från #Folkpool blivit det gemensamma intresset. En lättillgänglig plats som hjälper till med familjens sammanhållning och får oss att ännu mer älska vardagen.

Eller som barnen säger: ”Det är som små semestrar flera gånger i veckan.” Återhämtning nära till hands för alla året runt.

Öhman
staaf

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...