Spabad en ren investering!

Njut när du har tid

Så över en natt försvinner sensommardagarna och höstens vackra färger ger sig tillkänna.

Med årstiden tillbringar många av oss allt mer tid inomhus, vi kommer snabbt in i rutiner och måsten – och går miste om så mycket av det ljuvliga som hösten har att erbjuda. För en spabadsägare är det annorlunda.

Tänk inte årstid eller fel väder. Att krypa ner i ett varmt spabad är lika härligt och välgörande för kropp och själ om himlen är blå och vindarna lugna, som när regnmolnen hänger tunga. När det kommer till utetemperatur och tid för att bada finns det inte något som säger ”för varmt eller för kallt, för sent på dygnet eller för tidigt”.

Är det riktigt kyligt tar du på dig en mössa och kryper djupare ner i det behagliga vattnet för att täcka axlar och nacke. Att njuta av dagens färgskiftningar eller nattens stjärnhimmel är endast en fråga om tycke och smak, att bada spabad kan du helt enkelt unna dig när som helst på dygnet, i princip oavsett väder och årstid.

Gällande underhåll är det inte heller några större insatser som kräver din tid. Efter varje bad tillsätts en liten mängd desinficeringsmedel. Filter och ytskikt rengörs enkelt ett par gånger i månaden. Vattnet byter du några gånger per säsong beroende på hur mycket spabadet har använts, mer är det inte som behövs av din tid.

Att ta på sig badkläder och gå ut på altanen eller i trädgården, ensam eller i sällskap, för att sedan krypa ner i spabadet med dess ljuvliga temperatur, sluta ögonen, kanske sätta på massagebubblor och samtidigt låta dagens stress rinna av. Det tar en halvtimme av din tid – och ger mångfaldigt tillbaka!

Beställ katalog

Beställ, bläddra i eller ladda ner vår poolkatalog, spabadskatalog och tillbe...

Åtgärder i butik

På Folkpool har vi öppet i våra butiker men med anledning av Covid-19 kan lok...

Servicetjänster

Här hittar du våra servicetjänster som vi erbjuder via våra butiker . Läs m...