Placera spabad i din trädgård

PROVA PLACERA SPABAD I DIN TRÄDGÅRD

Tänk dig ett eget spabad hemma

AR hjälper dig att placera ditt nya spabad

Alltid tillgängligt för avkopplande bad när du själv har tid och lust. Har du funderat på spabad och om det skulle passa in på just er tomt?

Med hjälp av AR (Augmented Reality) kan du nu uppleva hur Folkpoolspabad ser ut hemma hos dig innan du bestämmer dig för att köpa och installerar.

Genom att använda dig av AR och din mobil kan du visuellt placera ut spabadet och välja just den plats som passar dig bäst.

Ofta är platsen given med befintlig yta på altanen eller en plats på tomten, men tänk på att det är en fördel att placera badet nära huset.

Att det är lättillgängligt gör att det blir fler spontana bad, i synnerhet under vintern.

» OBS: Bilderna är bara illustrationer och visar inte exakt rätt spabadsmodell, det är en generell representant för kvadratisk respektive rund form.

När du placerar spabadet är det, förutom platsen, viktigt att tänka på hur de olika sätena är placerade. Ett härligt liggsäte kanske ska riktas med utsikt över trädgårdens finaste vy. Kontrollpanelen ska vara lättåtkomlig även när man står bredvid badet.

Nyhet: ny AR funktion

Jacuzzi och Dimension one spabad

Funktionen hittar du genom att klicka på det Jacuzzi eller Dimension One spabadsmodell som du vill placera ut i din trädgård. Gå ut i trädgården och testa runt var spabadet passar bäst. »Ta en skärmdump om du vill spara bilden.

AR placera Breeze spabad i trädgården

Testa AR med alla spabad

Placera spabad hemma hos dig i din trädgård

AR funktionen för alla övriga spabad hittar du både under varje spabadsmodell och via länk/QR-kod.
I denna AR funktion kan du välja mellan att placera ett kvadratiskt spabad eller ett runt spabad.

Kvadratisk modell

Majoriteten av våra spabad har en kvadratisk form. Vi erbjuder spabad från fyra olika varumärken: Dimension One Spas, Jacuzzi, Vita Spa och Nordic Hot Tubs.

Vissa modeller har enbart sittplatser medan andra har både sitt- och liggplatser. Antalet munstycken varierar också beroende på modell.

ar

Rund modell

De flesta av våra runda modeller är från varumärket Nordic Hot Tubs men även Dimension One Spas.

I ett runt spabad är fokus på det sociala och här finns enbart sittplatser. De flesta modeller har olika sitthöjder för att passa olika längder.

ar

Länk under varje spabad

Under varje spabadsmodell hittar du ikonen för AR.
Klicka på den för att aktivera AR-funktionen.

Folkpool AR Placera spabad på plats

När du klickar på bilden startar AR och du kan placera spabadet i din trädgård.

Länk till sidan för att placera spabad

  • Klicka på länken nedan eller skanna QR-koden och välj det spabad du vill placera. Du kan välja mellan ett runt eller ett kvadratiskt spabad.
  • Placera spabadet på den yta du vill prova. Spabaden är i storlek 1:1 vilket ger dig en realistisk bild av hur det kommer se ut på plats.
Folkpool AR QR-kod placera spabad

»OBS: För att se spabadet i trädgården behöver du se till att kameran i din telefon får fokus på marken och sedan rör du telefonen sakta över ytan tills spabadet “hoppar” ut ur telefonen.

Genom att ta tag i spabadet med fingret kan du placera och rotera det tills du hittar den rätta platsen.

Hjälpte informationen på sida dig?