Prova själv

tänk dig ett eget spabad hemma

Alltid tillgängligt för avkopplande bad när du själv har tid och lust. Har du funderat på spabad och om det skulle passa in på just er tomt? Nu kan du prova själv!

Placering av spabadet

Blir det snyggast med ett runt eller ett fyrkantigt?

Med hjälp av AR (Augmented Reality) kan du nu uppleva hur Folkpool spabad ser ut hemma hos dig innan du installerar eller bestämmer dig för att köpa. Genom att använda dig av AR och din mobil kan du visuellt placera ut spabadet och välja just den plats som passar dig bäst.

Ofta är platsen given med befintlig yta på altanen eller en plats på tomten, men tänk på att det är en fördel att placera badet nära huset. Att det är lättillgängligt gör att det blir fler spontana bad, i synnerhet under vintern.

När man placerar spabadet är det, förutom platsen, viktigt att tänka på hur de olika sätena är placerade. Ett härligt liggsäte kanske ska riktas med utsikt över trädgårdens finaste vy? Kontrollpanelen ska vara lättåtkomlig även när man står bredvid badet.

» OBS: Bilden är bara en illustration och visar inte exakt rätt spabadsmodell, det är en generell representant för kvadratisk respektive rund form.

Kvadratisk modell

Majoriteten av våra spabad har en kvadratisk form. Vi erbjuder spabad från fyra olika varumärken: Dimension One Spas, Jacuzzi, Vita Spa och Nordic Hot Tubs.

Vissa modeller har enbart sittplatser medan andra har både sitt- och liggplatser. Antalet munstycken varierar också beroende på modell.

Rund modell

De flesta av våra runda modeller är från varumärket Nordic Hot Tubs men även
Dimension One Spas. I ett runt spabad är fokus på det sociala och här finns enbart sittplatser. De flesta modeller har olika sitthöjder för att passa olika längder.

ar
ar

Är du redo att prova?

placera spabadet hemma hos dig

Gå till sidan https://www.handla.io/folkpool via länken nedan och se instruktionerna till höger.

  1. Välj det spabad du vill titta på: ett runt eller ett kvadratiskt
  2. Placera det sedan på den yta du vill testa. Spabaden är i storlek 1:1 vilket ger dig en realistisk bild av hur det kommer se ut på plats.
  3. För att se spabadet i trädgården behöver du se till att kameran i din telefon får fokus på marken och sedan rör du telefonen sakta över ytan tills spabadet “hoppar” ut ur telefonen.
  4. Du kan sedan placera spabadet vart du vill genom att ta tag i det med fingret samt rotera det.

Beställ katalog

Beställ, bläddra i eller ladda ner vår poolkatalog, spabadskatalog och tillbe...

Åtgärder i butik

På Folkpool har vi öppet i våra butiker men med anledning av Covid-19 kan lok...

Servicetjänster

Här hittar du våra servicetjänster som vi erbjuder via våra butiker . Läs m...