Österman

Spabadsvinst i Täby!

Ytterligare en vinnare är utsedd i tävlingen "vinn tillbaka ditt bad" Tomten kom tidigt till Täby och delade ut ett paket till familjen Grindberg med en vinstcheck. Stort grattis till vinsten av ert spabad, klart att vi nappade på ert fyndiga tävlingsbidrag!

Vill du också bli en vinnare? Se till att tävla med din nyinköpta pool eller spabad! Går du i planer att skaffa pool eller spabad - gör det under 2018 då vi tävlar ut totalt 25 pooler och 25 spabad till nya kunder under året. Läs allt om tävlingen här.

Nu hoppas vi att #folkpoolnappar på vårt bidrag och att vi håvar hem vinsten #vinndittspanovember, då vi behöver nya takpannor till huset, det sägs att det nappar bäst när det regnar. Många bad har det blivit sedan bilden togs och vi är verkligen nöjda med vårt val. Vattenmassagens positiva effekter påverkar både kropp och själ. Att kliva ut på altanen och ner i vårt spabad tillsammans, hela familjen, leder till kvalitetstid istället för skärmtid, en vinst bara det när man har tonåringar.

Salenius
Wärn

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...