bygg pool

Nyhet - Pooltak Champion

Folkpool har ett helt nytt pooltak vid namn Champion. Ett elegant och diskret tak i lågt och tidlöst utförande.

Champion levereras med förmonterade sektioner och gavlar vilket underlättar installationen. Vid bad skjuts taket undan då ingen dörr finns. Takets kraftiga aluminiumprofiler är lackerade i vackert antracitgrått. Gavlarna på Champion är försedda med en släplist som tillåter taket att löpa fritt över poolens sarg.

Champion finns i följande storlekar:
3810306 Pooltak Champion 3 x 6, 3 sektioner
3810356 Pooltak Champion 3,5 x 6,5, 4 sektioner
3810408 Pooltak Champion 4 x 8, 4 sektioner
3810410 Pooltak Champion 4 x 10, 5 sektioner
3810510 Pooltak Champion 5 x 10, 5 sektioner

Fördelarna med pooltak

Vintertäckning och förlängning av poolsäsongen får du genom att investera i ett pooltak. Du kan starta badsäsongen mycket tidigare och bada längre på hösten. Fler fördelar är att poolen skyddas från löv och annat skräp. Se bara till att det inte ligger snö på taket under vintern.

Pooltak består av skjutbara sektioner som löper i skenor. När det är kallt och regnigt badar du under taket och när solen tittar fram så skjuts hela taket enkelt bort och du badar under blå himmel. Att ha ett tak över poolen är mycket energisparande, dels genom att solvärmen släpps igenom det transparenta taket och tillför värme och dessutom isolerar det även mot värmeförluster under kalla nätter tack vare luftspalt i takskivorna.

Den genomtänkta konstruktionen gör pooltaket lätt att montera både på nya och befintliga pooler. Folkpool har pooltak av högsta kvalité i flera utföranden. I din närmaste butik får du hjälp att hitta det tak som passar din pool.

pensionär och barnbarn
  • Förlänger poolsäsongen
  • Energibesparande
  • Säkert
  • Håller poolen ren