Pool Folkpool trädgård

Ny servicetjänst

Välkommen till vår pooldiagnostjänst!

Är du ny ägare av ett hus med pool, planerar att sälja ditt hus, eller känner du dig helt enkelt osäker och vill säkerställa poolens skick? Då har du kommit till rätt plats.

Vår pooldiagnos är skräddarsydd för dig.

En pool är en fantastisk tillgång till ditt hem, men den kräver regelbunden vård och underhåll för att fortsätta vara en njutbar och säker plats för dig och din familj.

Under genomgången av din pool går vi noggrant igenom alla viktiga aspekter av din poolanläggning. Vårt mål är att ge dig en tydlig bild av poolens aktuella skick och att föreslå eventuella åtgärder som kan behövas för att säkerställa dess funktion och långsiktiga hållbarhet.

Så här går vår pooldiagnos till:

  1. Grundlig Inspektion: Våra erfarna tekniker kommer att inspektera varje del av din pool.
  2. Rapport och Förslag: Efter avslutad diagnos, kommer du att få ett komplett protokoll som summerar våra observationer och kommentarer. Om vi identifierar några problem eller potentiella risker, kommer vi att föreslå lämpliga åtgärder och lösningar för att åtgärda dem.

Vår pooldiagnos är utformad för att ge dig trygghet och kunskap om din poolanläggnings aktuella skick.

Oavsett om du behöver göra reparationer eller bara vill ha fred i sinnet att din pool är i toppskick, kan våra professionella tekniker hjälpa dig.

Klicka på länken nedan för att skicka in förfrågan om pooldiagnos av din pool och ta det första steget mot att njuta av en välunderhållen och säker pool.

Pool poolstege

Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta hand om din poolanläggning på bästa sätt!