jacuzzi ekerö

Poolbyggaren

En egen pool är en dröm för många. Vare sig om du bara vill klicka runt och drömma eller faktiskt starta ditt poolprojekt har du kommit rätt. I vår poolbyggare har du chansen att bygga din pool visuellt.

Välj poolstomme, storlek och poolpaket

I första läget bestämmer du vilken poolstomme du önskar. Mer information om respektive stomme hittar du under fliken pool här på folkpool.se. Välj sedan vilken storlek som passar bäst och därefter vilken utrustningsnivå på poolpaketet.

Liner och trappa eller stege

Både val av trappa och färg på liner påverkar poolens utseende i stort. Skulle din trädgård vara designad med
mycket sten i grå toner, kan du enkelt få poolen att smälta ihop med omgivningen genom att välja en liner inom samma färgskala. På samma sätt kan du få din pool att verkligen sticka ut med sin medelhavsblå liner mot det gröna gräset. 

Poolstege

Poolstege

Pooltrappa helgavel

Pooltrappa helgavel

Sarg

Poolsarg är det vi kallar kanttäckningen som ramar in poolen. Du kan välja mellan poolsarg i trä, betongsten och granit. Även val av sarg påverkar utseendet på pool och poolmiljö.

sarg

Poolbelysning

Under rubriker poolutrsutning har du möjlighet att välja till extra belysning. Växla till kvällsvy för att se hur trivsamt poolen lyser i mörkret.

poolbyggaren belysning

Poolutrustning

Reningsverk, poolvärme, poolvård, vattenbehandling och överdrag kan du också välja i ditt poolbyggarprojekt. Dessa produkter visualiseras inte som någon skillnad i bilden men förändrar totalkostnaden längst ner till höger.

Prisuppskattning

Under hela tiden du jobbar i poolbyggaren ser du totalkostnaden samt hur den ökar och minskar beroende på vilka produkter du klickar i. Från början är grundpaketet redan inräknat men kan komma att förändra summan beroende på vad du väljer att lägga som tillval. Oavsett vad du får fram för pris i poolbyggaren kan du självklart prata med din Folkpoolbutik för att göra förändringar som passar er, innan det riktiga poolprojektet börjar på tomten.

Skriv ut och spara

När du är klar med ditt bygge har du möjlighet att visa översikt som du sedan kan skriva ut eller spara ner som pdf. Denna kan du ta med eller skicka till någon av våra butiker som underlag för offert.

Är du redo att bygga din pool? Klicka vidare och starta ditt poolbygge här: