Massagespa hemma

En plats att ta hand om dig själv

Enkelt, smidigt och välgörande

Ett spabad är enkelt att installera, smidigt att underhålla och inte minst – något att njuta av hela året runt.

I det varma vattnet slappnar kroppen av och blodcirkulationen ökar. Spabadet kan hjälpa till att lindra träningsvärk och stelhet genom att mjuka upp musklerna. Om du badar ensam finns tid för egna tankar och reflektion utan distraktion ifrån mobiltelefoner eller annan digital teknik.

Fredrik Forsberg arbetar som hovslagare och med smide av hästskor.

Yrket innebär att man står i lite konstiga arbetsställningar och använder musklerna främst på ena sidan av ryggen. Då han alltid smider och formar hästskor med höger arm så kan man se att musklerna i ryggen är lite i obalans.

Jag har alltid behövt massage, minst var tredje vecka. Massagen gjorde så att jag blev mer flexibel och uppmjukad i kroppen, detta varade dock endast i ett par dagar sen var kroppen lika stel igen.

År 1900 kom sju italienska bröder med namnet Jacuzzi till USA. De var entreprenörer och utvecklade bla pumpar.

Sonen till en av bröderna drabbas av reumatisk artros vid 15 månaders ålder och den lilla pojken lider svårt av sina smärtor. Det enda som lindrar är vattenterapi. Eftersom Jacuzzi bröderna tillverkar pumpar får pojkens pappa Candido en idé; att använda pumparna för att skapa ett bubbelbadkar hemma i familjens badkar.

Dimension One spabad

Läs hela artikeln via länken nedan.

Dimension One spabad vinter