Sandfilterpump

Sandfilterpump för din swimmingpool

Det finns många olika typer av reningsverk ute på marknaden för den som har egen pool hemma. Men hur vet man vilket alternativ som är den bästa lösningen för just sin egen pool? För dig som har swimmingpool, så är en sandfilterpump den bästa lösningen – och de bästa sandfilterpumparna hittar du hos oss på Folkpool.

Vi på Folkpool har ett stort sortiment och god erfarenhet av olika sorters sandfilterpumpar. Våra sandfilterpumpar är inte bara lättskötta och pålitliga, de har även låg underhållskostnad. Med vårt filtersand fångar sandfilterpumpen upp partiklar så små som 0,2 mm, vilket innebär effektiv och noggrann rengöring av din swimmingpool.

Som Sveriges främsta aktör inom poolbranschen, har vi på Folkpool lång erfarenhet av många olika sorters pooler samt tillbehör, vilket inkluderar försäljning, installation, och underhållning, av poolreningsverk såsom sandfilterpumpar. Hos oss kan du köpa kompletta paket, bestående av filter, pump, samt filtersand. Du som redan har en sandfilterpump, kan vända dig till oss för att köpa kompletterande sandfilter av högsta kvalitet, direkt på vår hemsida.

Varför du ska vända dig till Folkpool:

  • Vi har ett komplett utbud av pooler och sandfilterpumpar.
  • Få ett lättskött och pålitligt reningsverk med en sandfilterpump.
  • Låg underhållskostnad.
  • Det givna valet av reningsverk för just swimmingpool.
  • Landets största leverantör av swimmingpool och spabad.
  • Vi har erfarenhet som försäljare av pooler och tillbehör sedan 1968.
  • Du får alltid personlig service från våra kunniga återförsäljare.

Effektiv poolrengöring med en sandfilterpump

En sandfilterpump är det givna valet för dig som har swimmingpool. Sandfilterpumparna från oss på Folkpool är nämligen mycket lättskötta och kostnadseffektiva. Våra pumpar är utrustade med smarta 6-vägsventiler, som underlättar rengöringsprocessen för både dig och din swimmingpool. Du behöver endast ställa in ventilen på ”backwash” för att vattnet ska ledas om, samtidigt som

sandfiltret enkelt och effektivt silar vattnet från skräp.

Våra sandfilterpumpar med tillhörande sandfilter, är även mycket noggranna i sin rengöring av din pool. Med filtersand som har kornstorlek på 0,4-06 mm, kan du med en sandfilterpump från oss på Folkpool, enkelt filtrera och spola bort partiklar så små som 0,2 mm.

Det bästa alternativet för din pool

Som landets ledande leverantör inom pool och pooltillbehör, kan vi garantera att du alltid får service och produkter av högsta kvalitet. Detta inkluderar såklart även våra sandfilterpumpar, som vi har mycket god erfarenhet av.

På vår hemsida kan du enkelt beställa enskilda sandfilter eller kompletta paket sandfilterpumpar. Du kan även köpa din sandfilterpump hos någon av våra professionella återförsäljare, som finns utspridda över hela Sverige. Där kan du få ytterligare hjälp genom personlig rådgivning och rekommendationer. Var du hittar din närmaste återförsäljare samt sandfilterpump, kan du enkelt se på vår hemsida.

Har du ytterligare frågor gällande vårt sortiment av sandfilterpumpar eller om du vill ha kompletterande information om någon annan av våra andra produkter, kan du alltid kontakta någon av våra återförsäljare. Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska kunna känna dig trygg och säker, med både kvalitet och service, när du köper din pool eller poolutrustning från oss.

1 Adressuppgifter
2 Pooltyp
KLART!

För att göra det enklare att beställa vår katalog har vi lagt till ett valfritt personnummerfält, personnumret sparas inte utan används endast för att hämta adress uppgifter från folkbokföringens register.

Vilka kataloger är du intresserad av:
Jag har nu
Kontaktinformation
Ange din e-postadress för att få vårt nyhetsbrev.