Beställ katalog

Beställ katalog

Beställ, bläddra i eller ladda ner vår poolkatalog, spabadskatalog och tillbehörskatalog.

För att beställa katalog fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller spakataloger till dig. Katalogerna kan också laddas hem som pdf eller bläddras i på webben.

Adressuppgifter

För att göra det enklare att beställa vår katalog har vi lagt till ett valfritt personnummerfält, personnumret sparas inte utan används endast för att hämta adress uppgifter från folkbokföringens register.

Så här hanterar vi dina personuppgifter, genom att klicka vidare accepterar du Folkpools dataskyddspolicy.

Bläddra eller ladda ner pdf

Tänk på miljön, du vet väl att du kan ladda ner alla våra kataloger som pdf?

Vi klimatkompenserar våra tryckta kataloger men det digitala alternativet är ändå det bästa miljövalet. Klicka nedan på den katalogen du vill läsa eller ladda ner.

Trevlig läsning

Poolkatalog 2021

Årets poolkatalog är fylld till bredden med inspiration och badglädje. Här kan du läsa den online eller ladda ner den som pdf. Trevlig läsning! Hör av dig till din närmaste återförsäljare om du behöver mer information.

Tillbehörskatalog spa 2021

Spakatalogen innehåller alla tänkbara tillbehör för ditt spabad. Här kan du läsa den online eller ladda ner den som pdf.

Spabadsbroschyr Dimension One

Dimension One Spas har tillverkat Spa i över 40 år och leder utvecklingen när det gäller ergonomi och funktioner. Detta är märket för er som vill ha det mest påkostade Spabadet utan kompromisser, ett spabad utöver det vanliga.

Spabadsbroschyr Jacuzzi

Familjen Jacuzzi la grunden till vad spabad är idag när de 1968 lanserade det första fristående, helt integrerade bubbelbadet. Med ledord som njutning, design, hälsa och funktion levererar Jacuzzi® en överlägsen badupplevelse än idag.

Spabadsbroschyr Vita spa

Vita Spa är mycket mer än bara ett bad. Det är en egen rofylld värld där du kan slappna av och hämta ny energi. Varumärket är synonymt med kvalitet, pålitlighet och bekvämlighet till ett överkomligt pris.

Spabadsbroschyr Nordic Hot tubs

Ett bad ska vara avkopplande och välgörande. När andra tillverkare satsar på avancerade extrafunktioner fokuserar Nordic Hot Tubs i stället på ännu bättre material, förenklad konstruktion och en naturligt välgörande upplevelse.