Folkpool Kungens Kurva

Går du i pooltankar?

Välkommen till Folkpool Kungens Kurva. Vi kan pool och spabad. Vi representerar Folkpool AB - Sveriges äldsta och största pooltillverkare. Vår uppgift är att serva stockholmsmarknaden med ett komplett produktsortiment och en fullständig service för etablering av pooler.

Vårt engagemang finns med hela vägen från idé, planering och försäljning till schaktarbete, etablering och installation. Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ansvarstagande. Målet är att finnas tillhands under hela ditt pool- och spaägande för att bistå med råd, tips, service och andra mervärden. 

Är ni intresserade av pool kontakta oss för att boka första poolmötet i butiken. Därefter gör vi gärna ett kostnadsfritt hembesök för att se möjligheterna med just er tomt.

 

Företagshyra/-leasing

Ta hand om dig själv, din personal och dina kunder. Vare sig man har ett stillasittande arbete eller ett kroppsarbete så är kombinationen varmt vatten och massage välgörande både för kropp och själ. Nu erbjuder Folkpool dig som företagare att hyra eller leasa ett spabad till en fast månadskostnad och med valfritt servicepaket.

Att hyra är en form av långtidsfinansiering där ni fördelar kostnaden över tiden. Vi äger och ni använder spabadet. Oavsett om du har ett mindre företag med ett begränsat kapital eller ett större företag och vill göra en investering, utan att ta från företagets kassa, är hyra både en smidig och trygg lösning.

Leasing är en form av långtidshyra där ni fördelar kostnaden över tiden. Vi äger och ni använder spabadet. När avtalsperioden är slut köper ni loss spabadet till avtalat restvärde.

Välkommen in till butiken så berättar vi mer!

Adress
Geometrivägen 3,
141 75, Kungens Kurva

Kontakt
Telefon: 08-530 600 84 Service: 08-505 377 30
E-post: info@folkpoolkurvan.se

Öppettider

Mån - Fre: 10.30-18

Lördag: 10.30-15

Söndag: Stängt

Röda dagar håller vi stängt

 

 

 

 

Kontaktpersoner

Spabad i butik

Breeze™

211 cm x 211 cm x 91 cm. Rymmer 7 st personer.

Rymlig öppen modell med plats för sju personer. Sittplatser i olika nivåer utan armstöd och fotkupol vilket gör det enkelt att flytta runt för olika typer av massage. Fyra sköna terapisäten, fotmassage och justerbar wavefontän.

ClearZone®PRO vattenreningssystem med tyst vattenkyld cirkulationspump.

Pris 116 700 kr

Chairman II™

234 cm x 234 cm x 90 cm. Rymmer 6 st personer.

Ergonomi, vattenrening och massage i toppklass. Liggsäte med vandrande massage. 3 st Flex Therapy Pillow™ för skön nackmassage, ett omslutande MaxTherapy™ Seat samt terapisäte. Typhoon Jet för kraftfull fotmassage.Årsmodeller 2019 och 2020 är extra uppgraderade med Wifi SpaIQ och utvändig panelbelysning

Pris 227 500 kr
Kampanj

Dream II™

211 cm x 211 cm x 91 cm. Rymmer 6 st personer.

Dream II är en av våra mest populära modeller och ger mycket bad för pengarna.Plats för sex personer. Dubbla pumpar ger kraftfull massage. Skönt liggsäte, fotmassage och justerbar fontän. ClearZone®PRO vattenreningssystem med tyst vattenkyld cirkulationspump.Kommer till butik inom kort.

Pris 116 700 kr
Kampanj

Encore SE-NLP

213 cm x 213 cm x 94 cm. Rymmer 6 st personer.

Encore SE är bra utrustad med en extra kraftig jetpump på 2,5 hk och 40 st jetmunstycken i rostfri design samt LED lampa som standard. Separata luftkontroller och en stor turbojet som även styr flödet är utmärkande detaljer för ett bad från Nordic samt den robusta konstruktionen och den goda kvalitén såklart. Nytt för 2020 är den fina led belysningen i hörnen i panelen.

Pris 93 700 kr

Grand

231 cm x 231 cm x 94 cm. Rymmer 7 st personer.

För dig som vill att alla vänner ska kunna bada samtidigt Grand är spabadet som med sina sju sittplatser och generösa utrymme låter dig ta med alla vänner ner i badet samtidigt. Det är smart konstruerat för att passa både stora som små gäster med tre höga säten, tre standardsäten och ett extra djupt säte för den långe. Utöver det erbjuder Grand extra bra fotmassage, LED-belysta dryckeshållare, extra LED-lampor, ozonator, samt stämningsfulla vatteneffekter. WIFI för styrning med Smartphone går att köpa till som eftermarknadsprodukt.

Pris 140 000 kr

Impulse DP

Diameter 200 cm x 90 cm. Rymmer 5 st personer.

Nordic Impulse DP är Sveriges mest sålda spabad. Ett komplett spabad som rymmer hela familjen. Spabadet har massage genom 13 munstycken som kan styras steglöst i hårdhet (via luftinblandning). Inbyggd ozonrening ger bättre vattenkvalité och enklare underhåll. Ett bra utformat insteg som även fungerar som avsvalkningssäte och barnsäte. Den har allt som behövs för att kunna njuta närsomhelst, året runt.

PermaShell är Nordic Hot Tubs eget unika extra tåliga skal. Materialet är HD-polyeten som har extra mycket goda egensakper mot åldring, slag och kemisk resistens.
2020 års modeller har Nordics nya unika skal Drift och Eclipse, slätare och blankare än tidigare. Tillverkat av återvunnen HD-polyeten. Miljömärkning Nordic is green
PermaWood panel tålig och underhållsfri kompositplast.

Pris 67 700 kr
Kampanj

Intrigue

200 cm x 211 cm x 92 cm. Rymmer 5 st personer.

Intrigue är det prisvärda spabadet med smart och komfortabel utformning. Det erbjuder bra sittdjup, två rymliga hörnsäten med kontrollerbar jetstrålning, ett reversibelt liggsäte som gör att du kan använda det åt båda hållen och uppleva två olika typer av massage, samt två säten med jetstrålar för resten av familjen.

Som standard får du även ett rymligt fotutrymme och LED-belysning under vattnet.

Pris 103 400 kr

Jacuzzi J-235™

214 cm x 214 cm x 92 cm. Rymmer 6 st personer.

Många uppskattar denna modell för att den ger så mycket bad för pengarna. 35 jets och plats för sex personer. Ett skönt liggsäte för extra komfort. Vattenfall samt flera små LED-lampor runt om i badet som ger den rätta stämningen vid kvällsbad med din bästa vän.

Pris 116 700 kr

Jacuzzi J-245™

Bredd 214 cm. Höjd 92 cm Rymmer 7 personer

Här erbjuds välgörande avkoppling i klassisk öppen design med plats för upp till sju badande. J-245 har allt du behöver med 35 jets, vattenfall och effektfull LED-belysning. CLEARRAY® UV-C system gör det enklare att sköta om. Kupolen med 8 fotjets är uppskattad.

Kampanjpris 99 990 krPris 116 700 kr

Jacuzzi J-375 ™

231 cm x 231 cm x [96,5 cm. Rymmer 6 st personer.

J-375 är den största modell i J-300-serien som erbjuder plats för upp till sex badande inklusive ett skönt liggsäte. PowerPro® massagemunstycken för välgörande avkoppling. Den nya unika nackkudden med inbyggda jets HydroSoothe™ finns på ett av hörnsätena. Upplysta dryckeshållare och effektfullt vattenfall är några andra uppskatta-de egenskaper på detta populära bad. ProClear™ filter och CLEARRAY® UV-C reningsystem gör badet enklare att sköta.
Modellen är extra utrustad med hörnbelysning vilket ger en trevlig effekt i trädgården.

Pris 245 000 kr
Utgått ur sortiment

NorthStar Relax

202 cm x 208 cm x 87 cm. Rymmer 6 st personer.

Prispressat Spabad från Nordamerikanska Nordic Hot Tubs
Kommer till butik inom kort.

Pris 52 990 kr
Kampanj

Prestige

210 cm x 210 cm x 94 cm. Rymmer 6 st personer.

För dig som vill ha ett prisvärt spabad med både liggsäte och plats för fler badgäster Prestige är det prisvärda spabadet för dig som vill ha plats för både vänner och familj, men även utrymme för personlig avkoppling. Det erbjuder två djupa hörnsäten utrustade med extra många terapijets, ett liggsäte med jetstrålar som erbjuder terapi från nacke till tår, samt tre extra sittplatser för resten av familjen. Som standard får du även bra fotmassage, rostfria jetmunstycken, extra LED-belysning där LED-belysta dryckeshållare ingår, samt stämningsfulla vatteneffekter.

Pris 127 800 kr

Retreat NLP

178 cm x 203 cm x 86 cm. Rymmer 5 st personer.

Retreat är en liten juvel. Med kompakta mått och god komfort är den perfekt för paret eller familjen. Med två extra sköna Kaptensäten får du suverän komfort och massage inklusive fotmassage. På motsatta sidan finns ett öppet säte med plats för två vuxna eller tre barn. Retreat är byggd med den gedigna kvalité som kännetecknar produkter från Nordic Hot Tubs.
Retreat NLP är utrustad med det uppdaterade belysningspaketet Northen Light: Belyst hörnpanel, belyst dryckeshållare, beslyst turbojet samt vattenfall.

PermaShell är Nordic Hot Tubs eget unika extra tåliga skal. Materialet är HD-polyeten som har extra mycket goda egensakper mot åldring, slag och kemisk resistens. PermaWood panel tålig och underhållsfri kompositplast.

2020 års modeller har Nordics nya unika skal Drift och Eclipse, slätare och blankare än tidigare. Tillverkat av återvunnen HD-polyeten. Miljömärkning Nordic is green

Bilderna visar Retreat NLP i skalen Drift och Eclipse. Alla skal är unika.

Pris 80 500 kr
Kampanj

Swimspa Vita XB4

228 cm x 427 cm x 127 cm. Rymmer 9 st personer.

En året-runt-pool. Ett swimspa med fokus bad, lek och umgås. XB4 har tre spasäten och två bänkar på sidorna som har platser för 6 personer eller fler. Bänkarnas placering gör att du ändå har utrymme för lek eller simning.

Alla våra SwimSpa är byggda i en mycket kraftig konstruktion. De levereras som kompletta enheter och kan enkelt ställas på plats, antingen fristående eller helt eller delvis nedsänkta i trädäck eller liknande. Poolbelysning är standard och en touchkontrollpanel är placerad på kanten. Våra swimspa är är fullt isolerade för att användas ute året runt med bästa möjliga driftsekonomi. Inbyggt reningsverk med automatisk filtrering och ozonrening ger enkel skötsel.
Gummerad matta på botten. Antiglidfunktion för bättre fäste vid vattenjoggning och vattenträning.

Kraftigt termolock ingår

XB4 har sex aurora jets på långsidornas kant som ger en trevlig fontäneffekt

Pris 274 300 kr

Kontakta oss

Beställ katalog

Beställ, bläddra i eller ladda ner vår poolkatalog, spabadskatalog och tillbe...

Åtgärder i butik

På Folkpool har vi öppet i våra butiker men med anledning av Covid-19 kan lok...

Servicetjänster

Här hittar du våra servicetjänster som vi erbjuder via våra butiker . Läs m...