En hyllning till kuperade tomter Folkpool Garden är framtagen för att kunna placeras både i och ovan mark samt vara halvt nedgrävd. Det gör att den passar många olika tomttyper och ypperligt till något mer kuperade tomter. Genom att nyttja en kuperad tomts förutsättningar blir poolen en naturlig del av tomten samtidigt som schaktningen blir minimal.

Folkpool Garden

Folkpool Gardens robusta konstruktion gör att den kan installeras i och ovan mark samt helt nedgrävd utan extra förstärkning, vilket är unikt i poolvärlden. Det gör den till ett mycket bra alternativ för kuperade tomter med sluttning där ena halvan av poolen blir nedsänkt och den andra halvan hamnar ovan mark.

Storleksguide

Nedan hittar ni Gardenpool i sina fyra standardstorlekar.

Gardenpool 3,90

Gardenpool Ø 3,90

Gardenpool Ø 4,85

Gardenpool 3,6 x 5,1

Gardenpool 3,6 x 6,6

10 steg till livet som poolägare

Att bygga pool är ett spännande projekt. När grävmaskinen sätter tänderna i gräsmattan slits man mellan hopp och förtvivlan, men när poolanläggningen är färdig är allt arbete som bortglömt. Och då väntar många sköna stunder med familj och vänner. Nedan guidar vi dig i tio steg från beslutet att bli poolägare till första doppet i din egen pool.

Liner

Linern är en av de viktigaste delarna i poolen. Inte minst för att den håller vattnet på plats, utan även för att den ger den största påverkan av poolens utseende och miljö. Vi har ett stort urval av liner.

För dig som vill bygga pool

"Att köpa pool" är vår övergripande guide vad du ska tänka på om du funderar på att köpa pool. Filmen avslutas med att några poolägare svarar på olika frågor om varför de byggde pool, hur mycket skötsel som krävs och hur lång deras badsäsong är.

Så skapar du din drömpool!

En egen pool på tomten står högt upp på många husägares önskelista. Att kunna utnyttja årets ljusa timmar maximalt och skapa en livsstil kring poolen med middagar och kvällsmys, för att inte tala om hur härligt det är med ett svalkande dopp eller ett träningspass i poolen efter jobbet. Här är vad du behöver veta, på vägen till att själv bli ägare till en pool.

Folkpool Garden - en hyllning till kuperade tomter

Folkpool Garden är framtagen för att kunna placeras både i och ovan mark samt vara halvt nedgrävd. Det gör att den passar många olika tomttyper och ypperligt till något mer kuperade tomter. Genom att nyttja en kuperad tomts förutsättningar blir poolen en naturlig del av tomten samtidigt som schaktningen blir minimal.

Folkpool Gardens robusta konstruktion gör att den kan installeras i och ovan mark samt helt nedgrävd utan extra förstärkning, vilket är unikt i poolvärlden. Det gör den till ett mycket bra alternativ för kuperade tomter med sluttning där ena halvan av poolen blir nedsänkt och den andra halvan av poolen hamnar ovan mark.

Gardenpoolen är en utveckling av den populära Universalpoolen och finns i storlekarna 3,9 m och 4,85 m i diameter samt i två förlängda varianter med måtten 3,6 x 5,1 m och 3,6 x 6,6 m. Det som skiljer de två förlängda poolerna från de andra är deras kraftiga bottenbalk och stödkonsoler. Väggdjupet för samtliga Gardenpooler är 1,35 m.

En pool med många fördelar

Prisvärda Folkpool Garden levereras i färdiga väggsektioner med smarta hörnbeslag, vilket gör den lätt att montera. Om du installerar den som ovanmarkspool eller utnyttjar den kuperade tomtens förutsättningar blir dessutom schaktningen minimal. Andra fördelar med poolen är att det är mycket enkelt att ansluta trall mot dess stomme samt att du kan montera ner poolen och ta med den om du flyttar. Till skillnad från de flesta ovanmarkspooler i plåt klarar Folkpool Garden av ensidigt jordtryck, d.v.s. den kraft som uppstår när poolen är tömd på vatten.

Tillbehör som gör stor skillnad

Denna åtta- eller tiokantiga pool är mycket lättplacerad och ger låga installations- och driftskostnader med en vattenvolym från knappt 14 m3. Vattenvolymen gör dessutom att det går snabbt att få upp temperaturen. Väljer du till en Jet-Stream kan du simträna mot en starkt forsande vattenström, vilket gör denna pool ”oändligt stor”.

Classic original

Prisexempel

Soft, Komfort och Klass är tre exempel på poolpaket i olika utrustningsnivåer för Folkpool Garden. Vi hjälper dig naturligtvis att sätta ihop ett paket som passar just dina behov.

Gardenpool 3,9 M

Soft

Gardenpool 3,9 m Soft

Komfort

Gardenpool 3,9 m Komfort

Klass

Gardenpool 3,9 m Klass

Gardenpool 3x6 M

Soft

Gardenpool 3 x 6 Soft

Komfort

Gardenpool 3 x 6 Komfort

Klass

Gardenpool 3 x 6 Klass

Poolprodukter

Bläddra bland vårt stora utbud av pool- och spaprodukter, samt tillbehör till...

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.