Folkpool Karlstad

Timvikarier till Folkpool Karlstad

Folkpool i Karlstad säljer och installerar framförallt swimmingpooler samt spabad men har även andra produkter i sitt väl utvalda sortiment. Folkpool Karlstad är en av 30 återförsäljare i en rikstäckande försäljningsorganisation för Folkpool AB som är Sveriges största leverantör av spabad och pooler för privat bruk. Läs mer om Folkpool på www.folkpool.se

Idag består Folkpool Karlstad av två heltidssäljare/ägare samt en servicetekniker. Utöver dessa medarbetare finns samarbetspartners tillsammans med byggföretag, entreprenadföretag samt elektriker. På Folkpool i Karlstad finns en tydlig kultur att arbeta med frihet under ansvar och hög kvalité där kommunikation alltid är i fokus.

Vi söker dig som har erfarenhet av butiksförsäljning samt kassaarbete och trivs bra i en social och utåtriktad roll. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av yrket eller i närliggande bransch. Rätt person och viljan att lära sig väger högre än erfarenhet. För att trivas i rollen som timvikarie hos Folkpool i Karlstad krävs det att du är lösningsorienterad, stresstålig, flexibel och social. Vi ser att du tycker om sociala kontakter eftersom du dagligen möter och pratar med kunder. Det är av stor vikt att du brinner för kommunikation då du förväntas ha ett bra samarbete med dina kollegor i butiken, kunder samt samarbetspartners. Du är även strukturerad med en hög ansvarskänsla och förmågan och ambitionen att göra det lilla extra för att Folkpool Karlstads kunder ska få bästa möjliga service. 

KRAVSPECIFIKATION

* Minst avslutad gymnasieutbildning

* Tidigare erfarenhet av butiksarbete/kassaarbete är en merit * Flytande Svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i Engelska är ett krav * Innehar B-körkort

ÖVRIG INFORMATION 

* Start: Jan/Feb 2019

* Omfattning: Timtid * Lön: Timlön enligt överenskommelse * Placering: Karlstad

KONTAKTUPPGIFTER

Lina Solin eller Cecilia Kullstrand

Blockgatan 10, Karlstad

Telefon direkt: 054-532278

E-post: info@folkpoolkarlstad.se

Webb: www.folkpoolkarlstad.se

* Lämna gärna in din ansökan personligen. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 

Välj din poolleverantör med omsorg!

1968 startades Folkpool i Järna och i år firar Folkpool 50 år! Redan 1986 startades Folkpool i Karlstad och vi har därmed längst erfarenhet av poolbyggen i distriktet. Sedan 2016 drivs Folkpool i Karlstad av oss Lina Solin & Cecilia Kullstrand. I november 2016 öppnade vi vår nya lokal i affärshuset Fjädern på Blockgatan 10 vilket gör att vi har Värmlands största utställning, på över 400 kvm, med pool & spabad samt stort utbud av tillbehör och reservdelar.

Fem goda skäl att välja Folkpool:

1. Auktoriserade återförsäljare nära dig för att alltid kunna ge dig bästa tänkbara service och support.

2. Ett tryggt val. Folkpool är Sveriges största pool- och spabadsleverantör med snart 50 år i branschen och obruten AAA-ranking i över 15 år.

3. Brett sortiment av pooler, spabad, tillbehör och reservdelar.

4. Långsiktigt samarbete med våra leverantörer för att hålla reservdelar och tillbehör för befintliga samt nya kunder.

5. Mervärde. När du köper en pool eller ett spabad från Folkpool ingår ett års omfattande allriskförsäkring samt en självriskreducering som gäller i fem år (gäller ej NorthStar).

 

Företagshyra/-leasing

Ta hand om dig själv, din personal och dina kunder. Vare sig man har ett stillasittande arbete eller ett kroppsarbete så är kombinationen varmt vatten och massage välgörande både för kropp och själ. Nu erbjuder Folkpool dig som företagare att hyra eller leasa ett spabad till en fast månadskostnad och med valfritt servicepaket.

Att hyra är en form av långtidsfinansiering där ni fördelar kostnaden över tiden. Vi äger och ni använder spabadet. Oavsett om du har ett mindre företag med ett begränsat kapital eller ett större företag och vill göra en investering, utan att ta från företagets kassa, är hyra både en smidig och trygg lösning.

Leasing är en form av långtidshyra där ni fördelar kostnaden över tiden. Vi äger och ni använder spabadet. När avtalsperioden är slut köper ni loss spabadet till avtalat restvärde.

 

Vi vill hälsa alla välkomna till vår butik, alla Er som redan är kunder hos Folkpool och nya kunder!

Följ oss gärna på Facebook "Folkpool Karlstad"!  

Välkomna in till en inspirerande miljö!

Lina & Cecilia

Adress
Blockgatan 10,
653 41, Karlstad

Kontakt
Telefon: 054-53 22 78
E-post: info@folkpoolkarlstad.se

Öppettider

Ordinarie öppettider: 

Mån-fre: kl 10 - 17

Helger samt Röda dagar stängt. Kontakta gärna oss om ni önskar boka en tid utöver våra ordinarie öppettider.

Kontaktpersoner

Klordepåer

Vi har ett nätverk med depåer som ökar tillgängligheten för dig på kemikalier. Alla erbjuder ett grundutbud, vissa har större utbud och kan även ta me lite större produkter mot beställning (till exempel solfolie, salt m m). På följande orter kan du köpa våra kemikalier:

Kontakta oss

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...