Folkpool Kungens Kurva

Går du i pooltankar?

Välkommen till Folkpool Kungens Kurva. Vi kan Pool och Spabad. Vi representerar Folkpool AB - Sveriges äldsta och största pooltillverkare. Vår uppgift är att serva stockholmsmarknaden med ett komplett produktsortiment och en fullständig service för etablering av pooler.

Vårt engagemang finns med hela vägen från idé, planering och försäljning till schaktarbete, etablering och installation.Vår verksamhet bygger på långsiktighet och ansvarstagande. Målet är att finnas tillhands under hela ditt pool- och spaägande för att bistå med råd, tips, service och andra mervärden. 

Är ni intresserade av pool kontakta oss för att boka första poolmötet i butiken. Därefter gör vi gärna ett kostnadsfritt hembesök för att se möjligheterna med just er tomt.

 

Företagshyra/-leasing

Ta hand om dig själv, din personal och dina kunder. Vare sig man har ett stillasittande arbete eller ett kroppsarbete så är kombinationen varmt vatten och massage välgörande både för kropp och själ. Nu erbjuder Folkpool dig som företagare att hyra eller leasa ett spabad till en fast månadskostnad och med valfritt servicepaket.

Att hyra är en form av långtidsfinansiering där ni fördelar kostnaden över tiden. Vi äger och ni använder spabadet. Oavsett om du har ett mindre företag med ett begränsat kapital eller ett större företag och vill göra en investering, utan att ta från företagets kassa, är hyra både en smidig och trygg lösning.

Leasing är en form av långtidshyra där ni fördelar kostnaden över tiden. Vi äger och ni använder spabadet. När avtalsperioden är slut köper ni loss spabadet till avtalat restvärde.

Välkommen in till butiken så berättar vi mer!

Adress
Geometrivägen 3,
141 75, Kungens Kurva

Kontakt
Telefon: 08-530 600 84
E-post: info@folkpoolkurvan.se

Öppettider

Mån - Fre: 10.30-18

Lördag: 10.30-15

Söndag: Stängt

Röda dagar håller vi stängt

Vi har ett högt tryck på inkommande samtal i butiken och vi svarar så mycket vi hinner då vi inte har kunder i butiken att ta hand om.

Har du frågor angående lagerstatus var vänlig att maila på info@folkpoolkurvan.se.

 

 

 

Kontaktpersoner

Spabad i butik

Alltid Prispressad

NorthStar Relax

202 cm x 208 cm x 87 cm. Rymmer 6 st personer.

Prispressat Spabad från Nordamerikanska Nordic Hot Tubs

Pris 54 990 kr
Kampanj

Jacuzzi J-245

214 cm x 214 cm x 92 cm. Rymmer 7 st personer.

LAGERRENSNING! på 2019 års modeller. Även på Originalet Jacuzzi J-245

Pris 116 700 kr

Dream II

211 cm x 211 cm x 91 cm. Rymmer 6 st personer.

LAGERRENSNING på en av våra storsäljare från Dimension One. 1 st liggsäte med underbar massage

Kampanjpris 99 990 krPris 121 700 kr
Kampanj

Jacuzzi J-235

[214] cm x [214] cm x [92] cm. Rymmer [0] st personer.

Jacuzzi J-235 med ett liggsäte

Pris 116 700 kr
Nyhet!

Encore SE-NLP

[213] cm x [213] cm x [0] cm. Rymmer [0] st personer.

Encore SE är bra utrustad med en extra kraftig jetpump på 2,5 hk och 40 st jetmunstycken i rostfri design samt LED lampa som standard. Separata luftkontroller och en stor turbojet som även styr flödet är utmärkande detaljer för ett bad från Nordic samt den robusta konstruktionen och den goda kvalitén såklart. Nytt för 2020 är den fina led belysningen i hörnen i panelen.

Pris 94 900 kr
Nyhet!

Jacuzzi J-365

[231] cm x [214] cm x [96,5] cm. Rymmer [7] st personer.

Jacuzzi J365 är ett rymligt bad med öppen design och plats för upp till sju personer. PowerPro® massagemunstycken för välgörande avkoppling. Upplysta dryckeshållare och effektfullt vattenfall är några andra uppskatta-de egenskaper på detta populära bad. Lägg märke till 300-seriens Fotvalv som ger riktigt bra fotmassage. ProClear™ filter och CLEARRAY® UV-C reningsystem gör badet enklare att sköta. Unik för 300-serien är nackkudden HydroSoothe™ med inbygda munstycke,finns på ett av hörnsätena. Detta bad är extra utrustat med utvändig hörnbelysning.

Pris 169 990 kr
Nyhet!

Encore SE-NLP

[0] cm x [0] cm x [0] cm. Rymmer [0] st personer.

Pris 94 900 kr

Kontakta oss

Beställ katalog

Fyll i dina adressuppgifter så skickar vi kostnadsfritt våra pool- och/eller...

Återförsäljare

Kontakta din närmaste återförsäljare för tips, råd och support.

Solvatten

Idag saknar över en miljard människor tillgång till rent vatten, det vill säg...