Tillbehör Kirami FinVision®Nordic misty

Kirami FinVision® Nordic misty

Tillbehör till Nordic misty serien

Nordic Misty Dusch

En utomhusdusch måttanpassad att smälta in perfekt i FinVision® Nordic Misty terrasserna. Den kan även vara en fristående modul utomhus.

Duschmodulen består av en vägg, hyllor på sidorna mellan inner- och ytterväggen, duschgolv och dusch. Den högklassiga duschen tillverkad av rostfritt stål är färdigmonterad i duschväggen.

Duschen har färdigdragna kopplingar, som kan anslutas till rör för både kallt och varmt vatten eller till trädgårdsslangen. Under golvtrallen finns ett tråg av galvaniserad plåt som leder tvättvattnet till avloppsröret. Underlägget har en färdig 50 mm stort avloppsutlopp för tvättvatten.

Storlek: längd 70 cm, bredd 96 cm, höjd 203 cm

Nyhet!

FinVision®Nordic Misty dusch

En utomhusdusch måttanpassad att smäl...

Pris 29 990 kr

Specialtillverkade soffor för loungen

Soffgruppen är skräddarsydd för att passa FinVision® lounge och innehåller en soffa, fotpall med stoppning och en bricka som är anpassad till fotpallens dimensioner.

Ramen på den stilrena serien är gjord av värmebehandlad asp som ytbehandlats med paraffinolja. Det finns en robust bas i plywood under sittdynan på soffan och fotpallen. Alla tre delar som tillhör serien är förmonterade och redo att användas.

Tack vare soffkuddarnas tyg som är vattentätt och UV- och mögelskyddat är soffan lämplig också för utebruk. Soffans tyg är skyddad av en smuts­avvisande teflonbehandling, som gör att den passar utmärkt om någon vill svalka av sig under bastandet.

Den stadiga brickan ligger stabilt på fotpallen även med förfriskningar på, men kan också tas bort om så önskas. De mjuka delarna på pallen är täckta av samma tyg som soffan, och brickan är gjord av samma värmebehandlad asp som soffans ram och fotpall. Finns i färgerna orange och grå.

Nyhet!

FinVision® Nordic misty Soffgrupp grå

Vad skulle FinVision® Loungen vara ut...

Pris 20 900 kr
Nyhet!

FinVision® Nordic misty Soffgrupp orange

Vad skulle FinVision® Loungen vara ut...

Pris 20 900 kr

Infraröd som komplement

En bastu utrustad med strålkällor för infraröd värme ger en ännu allsidigare bastu-upplevelse.

Till FinVision® Nordic Misty eluppvärmd bastu kan du få fyra infraröda värmepaneler installerade i den bakre väggen, som tilläggsutrustning. Infraröd värme går inte att installera i efterhand utan måste finnas med i ursprungsbeställningen.

De tre uppvärmningsmetoderna infra, el och ånga kan användas tillsammans eller separat. Kan ej beställas till Nordic Misty S.

Nyhet!

FinVision® Nordic Misty Infraröd 4 paneler

Till FinVision® Nordic Misty elvärmd...

Pris 42 000 kr

Tillbehör till Nordic misty omklädningsrum

Klädhängare

Klädhängare med eller utan LED-belysning monteras på den bakre väggen i omklädningsrummet och beställs i samband med omklädningsrummet.

Nyhet!

FinVision® Nordic misty Klädhängare omklädningsrum

Som tillbehör till omklädningsrummet...

Pris 3 500 kr
Nyhet!

FinVision® Nordic misty Klädhängare LED omklädningsrum

Som tillbehör till omklädningsrummet...

Pris 5 500 kr

Skräddarsydd bänk till omklädnings­rummet

En måttanpassa sittbänk som monteras på den bakre väggen i omklädningsrummet och beställs tillsammans med omklädningsrummet.

Nyhet!

FinVision® Nordic misty Bänk omklädningsrum

Som tillbehör till omklädningsrummet...

Pris 3 500 kr
Nordic Misty omklädningsrum